Friday, June 21, 2024
HomeActualitateBăieții răi din Brașov, prinși în flagrant în timp ce țineau ostatici...

Băieții răi din Brașov, prinși în flagrant în timp ce țineau ostatici trei cetățeni străini

Băieții răi din Brașov, prinși în flagrant în timp ce țineau ostatici trei cetățeni străini

O operațiune de poliție în București a dus la eliberarea a trei victime străine care au fost ținute cu forța într-un apartament din Brașov. Un pakistanez, un bengalez și un indian au fost ținuți sub amenințarea cu moartea de către suspecții cetățeni pakistanezi. Polițiștii au intervenit după ce suspecții au cerut o sumă mare de bani ca răscumpărare. Evenimentul a fost documentat la fața locului de News.ro.

Suspecții, în vârstă de 24 și 37 de ani, au fost prinși în flagrant în momentul în care au contactat familia uneia dintre victime, solicitând o răscumpărare de 10.000 de euro. Poliția a avut sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și a reușit să localizeze suspecții prin monitorizarea mașinii acestora. Autoturismul în care se deplasau bănuiții a fost interceptat și oprit în trafic în județul Brașov, iar polițiștii i-au imobilizat și legitimat pe cei doi suspecți.

Cercetările ulterioare au dezvăluit că cei doi indivizi arestați erau cetățeni pakistanezi și că în mașină se aflau încă două victime. Pe bancheta din spate se aflau pakistanezul ale cărui familie a alertat autoritățile și un cetățean indian. Amândoi au fost identificați ca fiind victime ale infracțiunii de răpire și șantaj.

Apartmentul în care cetățenii străini au fost ținuți ostatici a fost găsit în Brașov. În plus față de cele trei victime care au fost eliberate, poliția a constatat că un alt cetățean bengalez a fost și el ținut ostatic în acel apartament. Cu toate acestea, bengalezul a reușit să scape, ieșind pe balcon și coborând pe o țeavă de scurgere de la etajul 4 al clădirii.

Toate persoanele implicate în aceste acte criminale au fost duse la sediul Secției 24 de Poliție pentru a continua investigațiile. Este posibil ca autoritățile să descopere și alte infracțiuni comise de suspecți în timpul cercetărilor.

Captură video

TAGS: Brașov, răpire, șantaj, poliție, București

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General