Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateAvarie la Rețeaua de Apă Potabilă din Comuna Alexandru cel Bun

Avarie la Rețeaua de Apă Potabilă din Comuna Alexandru cel Bun

Avarie la Rețeaua de Apă Potabilă din Comuna Alexandru cel Bun

În urma apariției unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. a fost nevoită să întrerupă temporar furnizarea serviciului în Comuna Alexandru cel Bun. Acest inconvenient va avea loc astăzi, 05.07.2024, în intervalul orar 10.00-15.00. Utilizatorii din satele Vădurele și Malici, precum și zona Colonie din satul Vaduri se vor confrunta cu lipsa apei potabile.

Locuitorii din aceste zone sunt sfătuiți să ia măsuri preventive pentru a face față situației. Compania APA SERV S.A. își cere scuze pentru neplăcerile create și își reafirmă angajamentul de a remedia avaria cât de curând posibil. Pentru informații suplimentare, cei afectați pot suna la numărul de telefon 0233233340 sau pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu.

Este important ca locuitorii afectați să fie conștienți de situația actuală și să se pregătească corespunzător pentru perioada în care alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă. Colaborarea cu autoritățile și respectarea instrucțiunilor transmise sunt esențiale pentru gestionarea eficientă a acestei situații neașteptate.

Așteptăm ca echipajele specializate să intervină rapid și să remedieze avaria în cel mai scurt timp posibil, pentru a minimiza disconfortul resimțit de locuitorii din Comuna Alexandru cel Bun. Înțelegem frustrarea și dificultățile create de această situație și asigurăm comunitatea că facem tot posibilul pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp și pentru a restabili furnizarea normală de apă potabilă.

Monitorizăm cu atenție evoluția situației și ne menținem în contact cu autoritățile competente pentru a coordona eforturile de remediere a avariei. Contăm pe înțelegerea și suportul comunității afectate pentru a depăși împreună această perioadă dificilă.

Păstrați-vă calmul și aveți încredere că autoritățile sunt implicate activ în soluționarea problemei.

Urmăriți toate noutățile și informațiile relevante referitoare la avaria rețelei de apă potabilă din Comuna Alexandru cel Bun pe pagina noastră oficială.

Preluare informații de pe Ziar Piatra-Neamt

TAGS: Avarie, Apă Potabilă, Comuna Alexandru cel Bun, Serviciu de Apă

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General