Saturday, May 18, 2024
HomeSportAUR își depune candidatura pentru Primăria Capitalei

AUR își depune candidatura pentru Primăria Capitalei

AUR își depune candidatura pentru Primăria Capitalei

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, a fost în centrul atenției astăzi, când și-a oficializat candidatura pentru această funcție alături de președintele partidului, George Simion. Acesta a subliniat importanța unui program amplu pentru dezvoltarea Capitalei.

Mihai Enache propune o “capitală a familiei”

Mihai Enache (AUR) a pus accentul pe nevoia ca Bucureștiul să devină o capitală a familiei, bazându-se pe promisiuni legate de frumusețe, siguranță și predictibilitate. Cu toate că sondajele actuale nu îl situează în fruntea preferințelor electoratului, Enache se arată hotărât să aducă schimbări semnificative.

Planuri ambițioase pentru București

Candidatul AUR a prezentat un set amplu de obiective, printre care fluidizarea traficului în oraș, modernizarea serviciilor medicale destinate copiilor, asigurarea securității și combaterea traficului de droguri. Enache și-a asumat responsabilitatea de a transforma Bucureștiul într-un loc mai prosper și mai sigur.

Specialiștii, nu politicienii, ar trebui să conducă administrația

Mihai Enache a argumentat că este timpul ca administrația Capitalei să fie condusă de specialiști în domeniile relevant, nu de politicieni fără experiență sau pregătire adecvată. Propunerea sa este ca alegerea finală a bucureștenilor să fie AUR, considerând că partidul său este singura opțiune viabilă pentru un viitor prosper al orașului.

George Simion susține pe deplin candidatura lui Mihai Enache

George Simion, președintele AUR, a făcut declarații puternice în sprijinul lui Mihai Enache, exprimându-și dezgustul față de oferta actuală de candidați pentru Primăria Capitalei. Determinat să lupte pentru bucureșteni, Simion a subliniat importanța alegerilor corecte și a respins sondajele de opinie considerate tendențioase.

 

**Tags:** AUR, candidatura, Mihai Enache, Bucuresti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments