Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportAtletico Madrid pregătește o mutare șoc pentru Horațiu Moldovan

Atletico Madrid pregătește o mutare șoc pentru Horațiu Moldovan

Atletico Madrid pregătește o mutare șoc pentru Horațiu Moldovan

Piața transferurilor din SuperLiga se pregătește să fie zguduită de o veste surprinzătoare. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Atletico Madrid a intrat pe lista echipelor interesate de transferul portarului Horațiu Moldovan. Clubul spaniol de top, cu numeroase titluri câștigate în La Liga, intenționează să achite clauza de reziliere a jucătorului român, deschizând calea către un transfer de amploare pentru acesta.

Transferul lui Horațiu Moldovan către Atletico Madrid este aproape de confirmare

Sosirea portarului Horațiu Moldovan la Rapid s-a dovedit a fi un real succes. Performanțele excelente atât în cadrul echipei de club, cât și în naționala României, l-au pus pe radarul unor importante cluburi europene. Înainte ca Betis și Atletico să fie pe urmele sale, FANATIK a dezvăluit că Ludogorets a încercat să-l transfere pe jucătorul de 25 de ani înainte să intre în scenă Betis.

Deși Betis părea favorită pentru achiziția lui Horațiu Moldovan, Atletico Madrid, echipa cea mai recent învingătoare în confruntarea cu rivala Real Madrid și calificată în sferturile Cupei Spaniei, a decis să intre în luptă pentru portarul român, conform informațiilor obținute de FANATIK.

Conform sursei citate, directorii clubului antrenat de Diego Simeone ar fi hotărât să achite suma de 800.000 de euro, clauza de reziliere a contractului lui Horațiu Moldovan cu Rapid. Această mutare ar reprezenta o adevărată lovitură pentru portarul român, cu puțin timp înainte de Campionatul European 2024 din Germania.

Informațiile sunt în curs de actualizare și vom reveni cu detalii imediat ce le vom avea.

TAGS: Horațiu Moldovan, Atletico Madrid, SuperLiga, transferuri, La Liga, portar, Rapid, Betis, Ludogorets, Real Madrid, Diego Simeone, Cupa Spaniei, Campionatul European 2024, Germania

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments