Monday, May 20, 2024
HomeActualitateAsia Express 2024: Echipa Anca Țurcașiu și Andreea Samson Pregătește Fanii Pentru...

Asia Express 2024: Echipa Anca Țurcașiu și Andreea Samson Pregătește Fanii Pentru Show-ul Ce Urmează

Asia Express 2024: Echipa Anca Țurcașiu și Andreea Samson Pregătește Fanii Pentru Show-ul Ce Urmează

Echipa Asia Express 2024 s-a întors acasă după o aventură epică pe „Drumul Zeilor”. Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și soțul ei, plus mulți alții, au străbătut peste 7000 de kilometri în cea mai lungă călătorie din istoria show-ului.

Drumul plin de provocări și neașteptări a cuprins 11 etape, oferind concurenților momente de încordare și încântare, pe care fanii le vor putea urmări începând cu luna septembrie pe Antena 1.

Anca Țurcașiu a fost prima dintre echipele care s-a întors și a transmis emoțiile la gândul reîntâlnirii cu fanii: „Fascinant este cuvântul care descrie cel mai bine experiența Asia Express. Abia aștept să descoperiți totul alături de noi. Mulțumesc pentru susținere și dragul de acasă!”

Nicolai Tand s-a alăturat și el mesajelor pline de entuziasm, declarând: „Nu există cuvinte să descriu tot ce am simțit în această călătorie! Abia aștept să împărtășim aceste momente cu voi. Bine v-am regăsit cu tot sufletul!”

Și pe rețelele de socializare, echipa Asia Express a împărtășit momente din culisele aventurii lor, creând excitare și așteptare printre fanii fideli ai show-ului.

Cu promisiunea unui sezon plin de surprize și răsturnări de situație, Asia Express 2024 se anunță a fi unul memorabil pentru toți telespectatorii.

TAGS: Asia Express, Anca Țurcașiu, Andreea Samson, Mihai Găinușă, Oana Paraschiv, Nicolai Tand, Sorin Brotnei, Betty Salam, Cătălin Vişănescu, Ioana State, Mane Voicu, Carmen Negoiță, Victor Slav, Selina, Adi Nartea, Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu, Vlad Condurache, Antena 1

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments