Tuesday, April 16, 2024
HomeLifestyleArtistul Nelu Vlad, internat la spitalul din Cluj-Napoca

Artistul Nelu Vlad, internat la spitalul din Cluj-Napoca

Artistul Nelu Vlad, internat la spitalul din Cluj-Napoca

Cântărețul în vârstă de 73 de ani, Nelu Vlad, se află internat la spitalul din Cluj-Napoca după ce a avut probleme de sănătate în timpul unui spectacol. Artistul și-a pierdut echilibrul și vederea, dar, cu toate acestea, a insistat să urce pe scenă pentru a-și duce momentul muzical până la capăt.

Colegii de trupă au intervenit și l-au ajutat pe Nelu Vlad să rămână pe scenă până la finalul spectacolului, iar apoi au chemat ambulanța pentru a primi îngrijiri medicale.

Într-un interviu acordat la spitalul din Cluj-Napoca, cântărețul a povestit că starea lui de sănătate s-a agravat în timpul unui concert susținut în orașul Satu Mare. Nelu Vlad a avut leșin și a pierdut echilibrul, fiindu-i dificil să urce pe scenă. Cu ajutorul colegilor, acesta a reușit să se ridice în picioare și să cânte timp de două ore.

După concert, cântărețul a plecat la Cluj-Napoca, acolo unde simptomele s-au accentuat. Acesta și-a pierdut vederea și a început să aibă dublă vedere. Îngrijorat de starea sa de sănătate, Nelu Vlad a apelat la serviciile de urgență și a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Cluj-Napoca. După investigații și examinări amănunțite, medicii i-au diagnosticat un hematom între creierul mic și creierul mare, o afecțiune dificil de tratat prin intervenție chirurgicală.

Artistul a început un tratament medicamentos, iar după trei zile se observă semne de îmbunătățire a stării sale de sănătate. Nelu Vlad se află sub îngrijirea unui specialist renumit, dr. Văcăraș, care i-a promis că va rezolva problema în decurs de zece zile. Cu toate acestea, cântărețul va rămâne internat în spitalul din Cluj-Napoca până pe data de 10 februarie pentru monitorizare și continuarea tratamentului.

În timpul internării, Nelu Vlad a efectuat o serie de investigații medicale, printre care și un CT care a arătat că sângele împrăștiat în urma hematomului s-a resorbit, rămânând doar acesta de luat în considerare. Pentru a obține mai multe informații despre cauza hematomului, cântărețul urmează să efectueze și o investigație prin rezonanță magnetică (RMN).

Artistul a menționat că înainte de internare, starea sa generală era bună, iar analizele medicale efectuate cu o săptămână înainte la spitalul Parhon nu indicau nicio problemă. Printre acestea s-au numărat și un CT la cap, care nu a relevat prezența unei afecțiuni.

Nelu Vlad a primit sprijin din partea colegilor de breaslă și a fanilor, care i-au transmis mesaje de încurajare și de însănătoșire în această perioadă dificilă. În ciuda problemelor de sănătate, artistul este hotărât să lupte și să își revină complet pentru a-și putea relua activitatea artistică.

Sursă: ezs.ro

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments