Monday, February 26, 2024
Google search engine
HomeActualitateArnold Schwarzenegger vinde ceasul de lux uitat în aeroportul din Munchen pentru...

Arnold Schwarzenegger vinde ceasul de lux uitat în aeroportul din Munchen pentru 270.000 de euro

Arnold Schwarzenegger vinde ceasul de lux uitat în aeroportul din Munchen pentru 270.000 de euro

Starul celebru al francizei “Terminatorul”, Arnold Schwarzenegger, a reușit să vândă ceasul de lux pe care l-a uitat să-l declare în momentul în care a aterizat în Munchen, Germania. Licitația pentru acest ceas a început cu un preț de pornire de 50.000 de euro și s-a încheiat la suma impresionantă de 270.000 de euro. Aceste venituri vor fi donate în scopul combaterii schimbărilor climatice, conform declarațiilor presei citate de Le Figaro și News.ro.

În urma incidentului de la aeroportul din Munchen, Schwarzenegger a fost reţinut pentru câteva ore, în timp ce personalul vamal a investigat situația ceasului. Cu toate acestea, starul a reușit să-și continue călătoria și să includă ceasul în licitație, după ce a cooperat și a plătit taxele vamale conform legislației în vigoare.

Organizația Schwarzenegger Climate Initiative, dedicată protecției mediului și combaterea schimbărilor climatice, a afirmat că această licitație reprezintă un final fericit pentru aventura vamală a celebrului actor. Fondurile obținute în urma licitației vor fi utilizate în scopul finanțării unor proiecte importante în lupta împotriva schimbărilor climatice. Din fericire, acest incident nu a afectat participarea lui Schwarzenegger la cursa de schi Hahnenkamm din Kitzbühel, Austria, unde a impresionat publicul și a distrat invitații.

Într-un comunicat oficial, Schwarzenegger Climate Initiative a menționat că acest incident, deși a fost o investigație incompetentă și o comedie totală de erori, ar fi putut fi transformat într-un film polițist amuzant. Starul hollywoodian a privit această experiență ca un moment de amuzament și a făcut glume pe seama incidentului de la Munchen în timpul serii organizate la Kitzbühel.

Acest eveniment mondial a reunit 160 de invitați iluștri, printre care s-a numărat și trimisul american pentru climă, John Kerry. Schwarzenegger și-a exprimat recunoștința față de suportul primit și a menționat că este bucuros că povestea s-a încheiat cu bine.

Pentru a promova responsabilitatea și conștientizarea în ceea ce privește schimbările climatice, Schwarzenegger a decis să vândă ceasul de lux, în loc să-l păstreze pentru el. Acest gest generos demonstrează angajamentul său față de protejarea mediului și dorința de a contribui la un viitor mai sustenabil. Astfel, suma impresionantă obținută în urma licitației va fi folosită pentru finanțarea unor proiecte și inițiative în domeniul protecției mediului.

Tags: Arnold Schwarzenegger, Terminatorul, schimbări climatice

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments