Monday, July 22, 2024
HomeActualitateAnunț important: Oprire a apei în ORAVIȚA - 05.07.2024 - Avarie la...

Anunț important: Oprire a apei în ORAVIȚA – 05.07.2024 – Avarie la str. Andrei Șaguna și str. Eftimie Murgu

Anunț important: Oprire a apei în ORAVIȚA – 05.07.2024 – Avarie la str. Andrei Șaguna și str. Eftimie Murgu

O situație de urgență a apărut în ORAVIȚA, afectând furnizarea apei potabile în data de 05.07.2024. Avaria a survenit pe strada Andrei Șaguna, iar pentru remedierea acesteia, va trebui să fie oprită alimentarea cu apă între orele 09:00 și 15:00. Consumatorii de pe strada Andrei Șaguna și Eftimie Murgu vor fi cei mai afectați de această întrerupere.

Lucrările de remediere vor fi efectuate de către personalul specializat al SC Aquacaraș SA – Punctul de Lucru Oravița, în speranța că serviciul va fi restabilit cât mai curând posibil. Ne cerem scuze tuturor consumatorilor pentru eventualele neplăceri create de această situație neprevăzută. În momentul reluării alimentării cu apă potabilă, este posibil ca la robinetele din zonele menționate să curgă apă tulbure. În cazul persistenței acestei situații, vă rugăm să luați legătura cu SC Aquacaraș SA la numerele vila Dispeceratul Central: 0255-215643 sau 0766341274 și Punctul de Lucru Oravița: 0255574235 sau 0787874444.

Le mulțumim tuturor locuitorilor pentru înțelegere și răbdare în această perioadă dificilă. Înțelegerea și colaborarea dumneavoastră sunt extrem de importante pentru noi, iar eforturile noastre sunt îndreptate către restabilirea cât mai rapidă a serviciului de alimentare cu apă potabilă.

Ne asigurăm comunitatea că, împreună, vom depăși această situație și că echipele noastre sunt mobilizate pentru a rezolva această avarie în cel mai scurt timp posibil. Siguranța și confortul locuitorilor din ORAVIȚA sunt prioritare pentru noi, iar facem tot posibilul pentru a reveni la un program normal al alimentării cu apă cât mai repede.

Încurajăm toți locuitorii afectați să fie solidari și să înțeleagă că aceste lucrări sunt necesare pentru menținerea unui sistem de alimentare cu apă eficient și fiabil. La finalizarea lucrărilor, ne așteptăm ca serviciul de alimentare cu apă să revină la parametrii normali, iar eventualele neajunsuri să fie doar o amintire trecută.

Tags:

ORAVIȚA, apă, avarie, consumatori, SC Aquacaraș SA

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General