Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateAnunt important: Modernizare drumuri de interes local in comuna Stoenesti, judetul Olt

Anunt important: Modernizare drumuri de interes local in comuna Stoenesti, judetul Olt

Anunt important: Modernizare drumuri de interes local in comuna Stoenesti, judetul Olt

Cetatenii comunei Stoenesti sunt notificati cu privire la depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de „Modernizare drumuri de interes local in comuna Stoenesti, judetul Olt”. Proiectul propus va viza infrastructura stradala de pe strazile Canalului, Piersicilor, Stupilor tr.2, Stupilor tr.1, Salcâmilor, Prunului, Petuntilor 02, Villor, Ciresului, Cizmarului, Garofitel, Cuptorul de Aur, Bujorului, Selistei, Nucului, Impegatului tr.2, Targului tr.2, Balastierei, Muzeului si Podului, din judetul Olt.

Toate detaliile referitoare la acest proiect sunt disponibile pentru consultare la sediul APM Olt din Slatina, str. Ion Morosanu, nr. 3, judetul Olt, precum si la sediul comunei Stoenesti, situat pe strada Primariei, nr. 2, judetul Olt. Consultarea se poate face in zilele lucratoare, de luni pana vineri, intre orele 9 si 14.

Cetatenii pot transmite observatii legate de proiect la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului din judetul Olt, unde acestea sunt primite zilnic. Opiniile si sugestiile publicului sunt esentiale pentru procesul de evaluare si decizional al proiectului propus.

Afla mai multe detalii despre acest anunt accesand aici si urmareste toate noutatile pe Gazeta Oltului.

TAGS: Anunturi, Comuna Stoenesti, Modernizare drumuri, Proiecte infrastructura, Mediu Olt
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General