Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateAnunț important de la Wizz Air: Noi rute și zboruri reluate pentru...

Anunț important de la Wizz Air: Noi rute și zboruri reluate pentru pasagerii din Chișinău

Anunț important de la Wizz Air: Noi rute și zboruri reluate pentru pasagerii din Chișinău

Compania aeriană Wizz Air a făcut un anunț crucial privind reluarea zborurilor spre destinații esențiale, oferind noi rute și oportunități de călătorie pentru călătorii din Chișinău. Planurile includ zboruri către Viena și introducerea de rute directe din Varșovia și Abu Dhabi către Chișinău, sporind opțiunile de călătorie pentru pasagerii din Republica Moldova.

Reîncepând cu septembrie 2024, Wizz Air va opera zboruri de la Chișinău spre Viena de trei ori pe săptămână, deservind călătorii în zilele de luni, miercuri și vineri. Pasagerii vor avea posibilitatea de a explora capitala Austriei și de a vizita atracții de prestigiu precum Palatul Schönbrunn, Catedrala Sfântul Ștefan și Hofburg.

Călătorii moldoveni vor beneficia, începând cu septembrie 2024, de zboruri directe de la Varșovia la Chișinău în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. Acest nou serviciu va facilita conexiunile aeriene dintre cele două capitale, oferind oportunități de călătorie mai ușoare și mai accesibile pentru pasageri.

O altă veste bună pentru călătorii din Chișinău este lansarea zborurilor directe către Abu Dhabi începând cu octombrie 2024. Astfel, Wizz Air va opera zboruri din Chișinău către Abu Dhabi în zilele de miercuri, vineri și duminică, deschizând noi orizonturi de călătorie pentru pasagerii din Republica Moldova.

În concluzie, diversificarea rutelor și reluarea zborurilor spre destinații majore reflectă angajamentul Wizz Air de a oferi opțiuni de călătorie convenabile și sigure pentru pasagerii din Chișinău. Aceste inițiative sunt menite să sporească conectivitatea aeriană a orașului și să faciliteze călătoriile către locuri de interes cultural și istoric pentru călătorii din Republica Moldova.

TAGS: Wizz Air, Chișinău, noi rute, zboruri

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General