Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeActualitateAntonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive

Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive

Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive

Antonia, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, a postat recent pe rețelele de socializare câteva imagini în costum de baie de la vacanța ei în Maldive. Chiar dacă artista a dezvăluit că se află într-o etapă în care nu se simte în cea mai bună formă, fotografiile ei au făcut furori printre fanii săi.

În ultima perioadă, Antonia s-a remarcat prin rarele apariții în costum de baie pe rețelele de socializare, preferând să nu își mai expună public viața personală. Cu toate acestea, fanii ei au început să solicite poze în costum de baie, și implicit să vadă cum arată în prezent artista, însoțită de logodnicul ei, Alex Velea, și cei doi băieți ai lor.

Publicul a fost obișnuit să vadă pozele Antoniei în bikini, în trecut, cu trupul ei bine lucrat în sala de fitness. Cu toate acestea, Antonia și-a explicat că în prezent se află într-o etapă în care s-a îngrășat și se confruntă cu celulită, motiv pentru care nu dorește să se expună în acest fel.

Cu toate acestea, Antonia a surprins recent fanii cu câteva fotografii în costum de baie, realizate de la distanță mare, în Maldive. Printr-un simplu mesaj, “Be right back”, cântăreața le-a arătat urmăritorilor săi cu entuziasm locurile frumoase pe care le-a vizitat în timpul vacanței ei.

antonia in costum de baie 1 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia in costum de baie 4 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia in costum de baie 5 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia in costum de baie 3 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia 15 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia in costum de baie 2 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia concert galati 6 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia concert galati 8 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia concert galati 2 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia in costum de baie dupa ce s a ingrasat 1 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia oficial sunt grasuta nu am scuze trebuie sa ma motivez sa merg la sala3 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia si alex velea casa 1 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive alex velea si antonia copii Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia 7 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia 12 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia 9 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia 14 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive antonia 7 1 e1680595205179 Antonia impresionează cu imagini în costum de baie de pe insulele Maldive
Antonia

Antonia și-a făcut liposucție după ce a născut de trei ori

Iubita lui Alex Velea are trei copii, iar corpul ei a trecut prin multe transformări în ultimii ani. Deși artista face sport și are un regim sănătos, nu a reușit să obțină rezultatele dorite în ceea ce privește aspectul fizic. Ca urmare, Antonia a decis să facă o intervenție de liposucție pentru a-și îmbunătăți silueta.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Antonia a mărturisit că a fost mereu perfecționistă și obsedată de detalii în ceea ce privește antrenamentele și alimentația sănătoasă. Cu toate acestea, acestea nu au fost suficiente pentru a-și recăpăta forma perfectă după nașterile succesive. Astfel, a decis să se adreseze unui medic estetician pentru a-și îndeplini visul.

“Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum”, a declarat Antonia pe rețelele de socializare.

TAGS:

Maldive Antonia vacanță costum de baie imagini Alex Velea
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments