Sunday, April 21, 2024
HomeActualitateAndrew şi Tristan Tate reţinuţi pentru infracțiuni sexuale: Cerut mandat de arestare

Andrew şi Tristan Tate reţinuţi pentru infracțiuni sexuale: Cerut mandat de arestare

Andrew şi Tristan Tate reţinuţi pentru infracțiuni sexuale: Cerut mandat de arestare

McCue Jury & Partners, o firmă de avocatură din Marea Britanie, reprezintă patru femei britanice care au acuzat frații Tate, Andrew şi Tristan, de viol şi de agresiuni fizice şi sexuale. Firma a solicitat poliţiei britanice emiterea unui mandat de arestare pentru Andrew Tate după ce au primit informaţii că acesta intenționează să plece din România, conform unui comunicat dat publicității marți, 12 martie.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reţinuţi pe baza unor mandate europene de arestare emise de Marea Britanie pentru infracțiuni sexuale comise pe teritoriul britanic. Aceștia au negat acuzațiile aduse.

„Veștile despre cererea de arestare a lui Tate sunt binevenite, deoarece exista o îngrijorare că acesta ar putea încerca să fugă din țară pentru a evita justiția. Este important ca cei vinovați de infracțiuni grave să fie aduși în fața legii”, a declarat Matthew Jury, partener executiv al firmei de avocatură care reprezintă victimele.

Matthew Jury a subliniat că Andrew Tate a încercat să influențeze opinia publică prin declarații false în media cu privire la acuzațiile de care se confruntă în Marea Britanie. De asemenea, acesta a fost susținut de personalități populare din mass-media în campania sa de dezinformare.

Patru femei au făcut plângeri împotriva lui Andrew Tate în Marea Britanie, acuzându-l de violențe sexuale și abuzuri fizice. Cu toate acestea, Parchetul britanic a decis să nu deschidă urmărirea penală în acest caz. Victimele presupuse au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a putea susține un proces civil împotriva influencerului.

Cauza acuzațiilor aduse lui Tristan Tate în Marea Britanie rămâne încă neclară, au precizat surse din cadrul investigației.

Mateea Petrescu, purtătoarea de cuvânt a fraților Tate, a declarat că aceștia resping acuzațiile și sunt dezamăgiți de faptul că afirmațiile grave sunt reluate fără probe suficiente.

Andrew şi Tristan Tate au fost aduși în fața Curții de Apel București, care va decide asupra cererii de executare a mandatului de arestare emis pe numele lor de autoritățile britanice.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments