Thursday, May 23, 2024
HomeSportAndrei Nicolescu îndeamnă suporterii să salveze Dinamo de la retrogradare

Andrei Nicolescu îndeamnă suporterii să salveze Dinamo de la retrogradare

Andrei Nicolescu îndeamnă suporterii să salveze Dinamo de la retrogradare

Appelația liderului lui Dinamo către toți suporterii echipei pentru a se mobiliza și a-i încuraja pe jucători în cele două meciuri decisive rămase din play-out-ul SuperLigii a stârnit o undă de solidaritate în rândul fanilor. Echipa se confruntă cu U Cluj și UTA Arad, iar enigma retrogradării planează amenințător deasupra clubului de fotbal bucureștean.

Andrei Nicolescu, îngrijorat de posibila retrogradare, transmite un semnal puternic către suporteri

Situația tensionată în care se află Dinamo în clasamentul play-out-ului SuperLigii a declanșat un apel emoționant al liderului echipei, Andrei Nicolescu. Amenințarea retrogradării planează asupra celor de la „Ștefan cel Mare”, iar mobilizarea suporterilor este văzută ca o zonă cheie pentru a inversa această tendință nefavorabilă.

„Suntem într-un moment critic. Un moment al adevărului pentru caracterele și identitatea noastră. În aceste ultime două etape, fie ne considerăm deja învinși și ne certăm între noi, aruncând vinovăția dintr-o parte în alta, fie ne mobilizăm și luptăm până în ultima secundă pentru a ne salva. Mai sunt două meciuri care se vor desfășura sub o presiune enormă. Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo să susțină echipa! Nu mai e timp sau loc de revolte, țapi ispășitori sau schimbări miraculoase.”, a afirmat Nicolescu, subliniind importanța sprijinului din partea fanilor.

Obiectivul clar al lui Andrei Nicolescu: evitarea retrogradării cu orice preț

În ciuda situației tensionate, Nicolescu a subliniat că la finalul campionatului se va face o analiză obiectivă a erorilor, însă momentul este acum de muncă asiduă și de dedicare pentru a încerca să se evite retrogradarea. „Marile victorii, ca și marile înfrângeri, pot fi decise de minute faste sau nefaste, avem excesiv de multe exemple recente. În cele 180 de minute PLUS PRELUNGIRI care urmează trebuie să luptăm, cu mintea limpede, pentru Dinamo” a completat liderul dinamovist.

Dinamo va juca împotriva lui U Cluj la Cluj Arena, sâmbătă, 4 mai, într-un meci crucial din etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii. Ultimul meci al sezonului va fi pe teren propriu, împotriva formației UTA Arad.

Mircea Rednic, determinat să câștige tot până la finalul sezonului

Pe de altă parte, antrenorul lui UTA Arad, Mircea Rednic, a declarat că obiectivul echipei sale rămâne același: să câștige toate partidele rămase din acest sezon, deși înfruntările pentru cupele europene par să fie închise pentru formația arădeană din motive de licență.

„Cu Poli Iași, nu a fost revanșă. În prima repriză am suferit, am ajuns sporadic în careul lor. Au avut ocazii, dar nu au marcat, ăsta e fotbalul. Nu au marcat, se joacă pe goluri. Repriza a doua a fost a noastră datorită schimbărilor. Am adus un plus în față, avem doi atacanți foarte puternici, au pus presiune pe fundașii centrali, au greșit, i-am surprins pe contraatac și am înscris. Așa se joacă în playout, am jucat luni, joi și acum luni. Nu a fost ușor, dar am terminat cu victorie. Suntem pe primul loc, băieții au două zile libere, apoi vine meciul cu Craiova lui Mititelu, prietenul meu. Vrem să rămâne pe primul loc. La ce lot avem, merităm, mai ales după meciul cu Oțelul, a fost un meci echilibrat. Avem încredere, moral, cu FCU Craiova va fi stadionul plin. Sper să câștigăm și ultimul meci, cu Dinamo. Spuneați că noi retrogradăm, că prima echipă retrogradată e UTA. E greu când faci atâtea schimbări la nivel de lot, dar am revenit. Am început greu, când schimbi 20 de jucători… Cu unii am nimerit, cu alții nu, acum avem un lot bun. E concurență, asta aduce plus la echipă. Cu inima sunt bine, mai un medicament, mai o amețeală, e bine”, a declarat Mircea Rednic, evidențiind determinarea sa și a echipei în această perioadă cruci.

TAGS: Dinamo, Andrei Nicolescu, Mircea Rednic, SuperLiga, U Cluj, UTA Arad

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments