Wednesday, April 17, 2024
HomeSportAndreea Marin dezvăluie cum arată casa de vis

Andreea Marin dezvăluie cum arată casa de vis

Andreea Marin dezvăluie cum arată casa de vis

Faimoasa prezentatoare TV, supranumită “Zâna Surprizelor”, a dezvăluit în sfârșit locul unde își petrece timpul liber și se bucură de momente de relaxare și răsfăț. Casa Andreei Marin este o adevărată oază de liniște, încântându-ne cu luxul și opulența sa.

Designul personalizat al casei impresionează

Locuința Andreei Marin se află în zona Pipera, din Capitală, și are suprafața generoasă de 300 de metri pătrați. Casa este construită într-un stil unic, care reușește să reflecte personalitatea vibrantă a celebrei prezentatoare TV.

Eleganța și rafinamentul sunt cuvintele care descriu cel mai bine interiorul casei “Zânei Surprizelor”. De la sauna și cada din dormitor până la grădina verde, plină de fructe și legume bio, fiecare detaliu este gândit cu atenție pentru a aduce un plus de confort și lux în fiecare colțișor al acestei vile de vis.

O casă a armoniei și fericirii

Casa Andreei Marin este locuită de aceasta, alături de partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu, cu care are o relație ce durează de peste 7 ani. Cuplul este completat de prezența fiicei Andreei, Violeta, pe care aceasta a adus-o pe lume în căsnicia cu artistul Ștefan Bănică Jr.

Imobilul este compus dintr-un etaj, unde se găsește dormitorul matrimonial, un dressing, o baie și camera personală a Violetei. La parter, se află o cameră de oaspeți, livingul, bucătăria și o altă baie. Toate aceste spații sunt amenajate cu bun gust, predominând culorile alb, negru și auriu, care conferă o atmosferă caldă și sofisticată.

Pentru a completa atmosfera elegantă și sobră, în casa “Zânei Surprizelor” se regăsesc mobilierul din lemn masiv și șemineul din piatră naturală, care adaugă o notă rustică și un plus de confort.

De asemenea, în fața casei se întinde o frumoasă grădină, care reprezintă locul preferat al Andreei Marin, unde aceasta simte că pătrunde în copilărie și se bucură de momente de relaxare în mijlocul naturii.

“A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare, după ce și-a renovat casa în 2021.

O casă sub semnul iubirii și armoniei

Exteriorul casei Andreei Marin oglindește și mai mult dragostea și pasiunea acesteia pentru natură și estetică. Proprietatea este protejată de un gard înalt, asigurând intimitate și siguranță. În grădină, vedem o varietate de pomi fructiferi și flori care încântă privirea și îmbie la plimbări relaxante și adevărate momente de refugiu din agitația orașului. Toate aceste aspecte sugerează că iubitul Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu, a contribuit la crearea unui spațiu care să reflecte personalitatea celor doi și să fie în armonie cu stilul lor de viață.

“În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.

Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, a mai adăugat Andreea Marin într-o postare pe Instagram.

TAGS: casa, Andreea Marin, Zâna Surprizelor
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments