Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeActualitateAndreea Esca rememorează prima garsonieră în care a locuit singură: "M-am întors...

Andreea Esca rememorează prima garsonieră în care a locuit singură: “M-am întors să fac poze!”

Andreea Esca rememorează prima garsonieră în care a locuit singură: “M-am întors să fac poze!”

Andreea Esca, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, a stârnit nostalgia fanilor ei atunci când și-a amintit de momentul în care a locuit în garsoniera bunicii sale. Vedeta PRO TV a trecut recent prin fața blocului în care a stat singură pentru prima dată și a decis să împărtășească această amintire cu urmăritorii ei de pe Instagram.

Garsoniera în care Andreea Esca a locuit pentru o perioadă scurtă de timp a aparținut bunicii sale și se afla la etajul 1 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Chiar dacă spațiul era mic, cu un pat și două noptiere, această experiență a fost una amuzantă pentru prezentatoare.

Andreea Esca a mărturisit că atunci când și-a revăzut garsoniera, a simțit emoții puternice și s-a întors să facă poze. Imaginile postate pe Instagram au primit aprecieri din partea fanilor, care au fost încântați să vadă locul în care vedeta și-a început cariera în domeniul televiziunii.

Într-un interviu acordat în trecut, Andreea Esca a dezvăluit că această garsonieră a fost prima ei locuință după ce a părăsit casa părinților. Înainte de a se muta în acest spațiu mic, aceasta a locuit alături de părinții săi și bunică. După o perioadă scurtă, Andreea Esca și-a cumpărat un apartament cu două camere, în cartierul Vatra Luminoasă din București, unde copilărise.

Casele care au marcat existența Andreei Esca

Nu doar garsoniera din copilărie a Andreei Esca a lăsat amprenta în sufletul său, ci și alte locuințe. Vedeta a povestit despre importanța acestor case într-un interviu acordat unei reviste.

Una dintre casele care au marcat-o pe Andreea Esca este cea a bunicii sale din Brașov. De asemenea, locul în care a crescut și a petrecut vacanțele de iarnă alături de verii săi a adus multe amintiri frumoase. Andreea Esca a descris atmosfera călduroasă a casei și băile în vană făcute de bunica ei ca fiind momente de neuitat.

Alte case semnificative pentru Andreea Esca sunt casa în care a locuit mama sa, care a fost demolată de regimul comunist, și casa familiei în cartierul Vatra Luminoasă din București. Fiecare dintre aceste locuri reprezintă etape importante din viața vedetei și aduc amintiri pline de emoție și nostalgia.

Andreea Esca susține că locurile și obiectele nu sunt doar imagini concrete, ci sunt și simboluri ale memoriei și iubirii. Fiecare casă are povestea ei, iar amintirile legate de aceste locuri sunt învăluite în dor și trăiri intense.

O carieră remarcabilă de peste 30 de ani în televiziune

Andreea Esca este cunoscută nu doar pentru frumusețea și talentul ei, ci și pentru cariera sa impresionantă în televiziune. Aceasta a absolvit Școala Superioară de Jurnalism din București și și-a început activitatea în domeniul media la începutul anilor ’90, la SOTI.

Cu un stagiu la CNN, Andreea Esca s-a întors în România și a acceptat să lucreze la Pro TV, unde a devenit prezentatoarea Știrilor Pro TV de la 1 decembrie 1995. Salutul său iconic, “Bună seara, România! Bună seara, București! Pro TV te salută”, a rămas în memoria spectatorilor de-a lungul anilor.

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, iar succesele sale în televiziune au fost recunoscute printr-o serie de premii și nominalizări. Pe lângă activitatea în televiziune, Andreea Esca a fost și om de radio, realizând emisiunea “La Radio” la Europa FM. De asemenea, a condus revista “The ONE” timp de 10 ani și este editorul revistei de lifestyle “A List Magazine”.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments