Sunday, June 23, 2024
HomeSportAndreea Esca ne surprinde cu rețeta sa de tartă cu roșii. Descoperă...

Andreea Esca ne surprinde cu rețeta sa de tartă cu roșii. Descoperă cum să o prepari

Andreea Esca ne surprinde cu rețeta sa de tartă cu roșii. Descoperă cum să o prepari

Andreea Esca, vedeta de la Știrile ProTV, a decis să-și încânte fanii cu o rețetă de tartă cu roșii, care a făcut furori pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum a pregătit această delicioasă tartă, simplă și rapidă, într-o postare pe contul său de Instagram.

O rețetă simplă, dar plină de aromă

Pentru a prepara această tartă, nu ai nevoie de ingrediente sofisticate sau de abilități de bucătar profesionist. Rețeta Andreei Esca implică câteva roșii proaspete, aluat de tarta, muștar, ulei de măsline, busuioc, brânză Emmental, sare și piper.

Andreea a dezvăluit cum se prepară tartă cu roșii în descrierea unei fotografii pe Instagram: “Tarta cu rosii 🍅 Am facut si mi-a placut:) Foarte simpla si buna! Reteta pentru o tarta: 4 rosii mari, aluat de tarta( foietaj), 150 gr Emmental, 3 linguri mustar, ulei de masline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur si forma de tarte. Cum faceti exact, vedeti in filmuletele de mai sus! Pofta buna❤️”. Așadar, acest preparat culinar se pare că este ușor de realizat și nu necesită mult timp în bucătărie.

Procesul de preparare

Pentru a pregăti tarta cu roșii, vei avea nevoie de o tigaie de copt rotundă. Întinde aluatul de tarta în tigaie și apoi faci niște găuri cu o furculiță în mijlocul acestuia. Următorul pas presupune întinderea muștarului pe aluat și așezarea feliilor de brânză Emmental.

Pe deasupra brânzei, vei pune feliile de roșii, pe care le vei asezonare cu sare, piper, ulei de măsline și busuioc, pentru a da un plus de aromă. Tarta se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade și se lasă să se coacă timp de aproximativ jumătate de oră.

Aprecieri din partea fanilor

Rețeta de tartă cu roșii a Andreei Esca a stârnit entuziasm printre fanii săi, care au lăudat-o pe prezentatoare pentru talentele sale culinare. Comentariile admirative nu au întârziat să apară: “Și frumoasă, și deșteaptă, și amuzantă, dar și gospodină… să mai zică cineva că nu sunteți perfectă!” sau “Felicitări! Arată minunat! Nota 20+!” sunt doar câteva dintre reacțiile pozitive.

Andreea Esca și pasiunea pentru bucătărie

Îndrăgita prezentatoare TV, în vârstă de 51 de ani, este cunoscută nu doar pentru cariera sa în jurnalism, ci și pentru pasiunea sa pentru bucătărie. Cu toate că a început să gătească abia la vârsta de 44 de ani, Andreea Esca și-a descoperit abilitățile culinare și a devenit specialistă în preparate delicioase.

Ea a împărtășit într-un interviu: “M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei mai au puțin de stat pe acasă și vreau să recuperez. Deja aveam de partea mea: tarta cu praz, tarte tatin, gazpacho și salată de vinete, dar acum știu și o rețetă genială de pui cu parmezan și legume pe care mi-a găsit-o Aris pe net și care a făcut furori în gașca de adolescenți care se plimbă prin casă noastră, am învățat un pilaf genial cu fructe confiate și migdale și o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip…”.

Descoperă și alte rețete delicioase

Dacă ești în căutarea unor idei culinare noi, nu ezita să accesezi revista Alist Magazine, în care Andreea Esca își împărtășește rețetele preferate și povestea sa legată de gastronomie.

Descoperă și alte rețete de pe site-ul nostru:

Indiferent de preferințele tale culinare, rețetele Andreei Esca îți vor inspira cu siguranță papilele gustative și te vor provoca să experimentezi noi arome și combinații.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General