Saturday, May 18, 2024
HomeActualitateAndreea Berecleanu și viața ei departe de copiii săi: "Rămăsesem fără niciun...

Andreea Berecleanu și viața ei departe de copiii săi: “Rămăsesem fără niciun copil! A început să îmi fie rău”

Andreea Berecleanu și viața ei departe de copiii săi: “Rămăsesem fără niciun copil! A început să îmi fie rău”

Andreea Berecleanu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, se află în prezent într-o situație dificilă în ceea ce privește familia sa. Ea locuiește doar cu soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, în timp ce cei doi copii ai săi din căsnicia anterioară s-au mutat în Marea Britanie pentru a-și continua studiile.

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu, de la care a divorțat acum aproximativ 10 ani, au împreună doi copii: Eva, în vârstă de 22 de ani, și Petru, în vârstă de 18 ani. Eva a părăsit România acum 6 ani pentru a studia în Marea Britanie, iar Petru a urmat-o un an mai târziu. Cei doi frați au ales să-și continue educația în străinătate, iar acest lucru a avut un impact semnificativ asupra Andreei Berecleanu.

Într-un podcast în care a fost invitată, Andreea Berecleanu a vorbit deschis despre experiența sa de a fi mamă și despre cum a fost pentru ea să trăiască departe de cei doi copii. Ea a mărturisit că rolul de părinte este cel mai important și că îl consideră fără sfârșit. Chiar și atunci când nu erau împreună fizic, Andreea se simțea mereu conectată la copiii ei.

Ea a dezvăluit că Eva și Petru se descurcă excelent în Marea Britanie. Cei doi sunt responsabili și se descurcă pe cont propriu. Andreea este mândră de ei și de faptul că au reușit să se adapteze rapid la noua lor viață.

Andreea Berecleanu, emoționată de plecarea copiilor și impactul asupra ei

Plecarea copiilor săi a avut un impact profund asupra Andreei Berecleanu. Ea a mărturisit că a suferit mult și chiar a avut probleme de sănătate din cauza acestei separări.

Andreea a vorbit în podcast despre cum i-au afectat absența copiilor săi, devenind preocupată constant și copleșită de emoții. Analizele medicale pe care le-a făcut au arătat că starea ei de sănătate era subliniată. Ea a experimentat dureri de cap insuportabile și chiar a fost nevoită să ia calmante intravenoase. Acest lucru a dus la descoperirea unor probleme legate de colecist, care au necesitat intervenția chirurgicală.

Andreea Berecleanu a mărturisit că sentimentele sale de tristețe și de gol au coincis cu sindromul “cuibului părăsit”, un termen folosit de terapeuți pentru a descrie starea de anxietate și tristețe resimțită de părinți când copiii părăsesc casa. Ea s-a întrebat de ce nu a simțit același lucru la plecarea Evei și de ce a fost mai afectată de plecarea lui Petru. În ciuda diferenței de vârstă, Andreea iubește la fel de mult pe amândoi și nu face nicio diferență între ei.

Copiii săi se înțeleg de minune în Marea Britanie și au reușit să-și facă viețile acolo. Despre Eva, Andreea a spus că a primit vestea cea mai bună acum un an, când a aflat că va locui împreună cu fratele ei. Desigur, inițial a fost o ajustare pentru frați, dar acum se înțeleg foarte bine.

Andreea Berecleanu este mândră de faptul că Eva și Petru au devenit independenți și puternici în timpul lor petrecut în străinătate. Ea recunoaște că relația lor este specială și că îi iubește pe amândoi la fel de mult.

Reproșurile primate de Andreea Berecleanu din partea fiicei sale

Andreea Berecleanu a vorbit și despre reproșurile pe care le-a primit de la fiica sa. Eva i-a spus de mai multe ori că o iubește mai mult pe fratele său pentru că este mai mic și mai neajutorat. Andreea a negat acest lucru și i-a asigurat pe ambii copii că îi adoră la fel de mult. Cu toate acestea, această experiență i-a făcut pe Andreea să se gândească la profunzime asupra sentimentelor și emoțiilor sale și să realizeze cât de puternic legată de copiii ei este.

Plecarea copiilor săi a fost o experiență dificilă pentru Andreea Berecleanu, dar aceasta a învățat să accepte natura evolutivă a vieții și să se bucure de independența și reușitele copiilor săi. Chiar dacă e greu să fie departe de ei, ea știe că i-a crescut pentru a deveni oameni puternici și independenți și este mândră de ei.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments