Friday, May 24, 2024
HomeActualitateAndreea Bălan și Victor Vlad Cornea: O iubire care aduce liniște și...

Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea: O iubire care aduce liniște și armonie în viața artistei

Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea: O iubire care aduce liniște și armonie în viața artistei

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Vlad Cornea de aproximativ un an. Artista a vorbit despre căsătorie și recunoaște că jucătorul de tenis este bărbatul care i-a adus liniștea în viața sa.

După divorțul dureros de George Burcea, Andreea Bălan a crezut cu greu în iubire. Artista a încercat să își refacă viața alături de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. De aproximativ un an, vedeta are o relaței cu Victor Vlad Cornea, care i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată și liniștea într-o relație.

Tânărul jucător de tenis are un program foarte încărcat și lipsește foarte mult de acasă. Artista își susține partenerul și este de părere că nu este foarte dificil pentru ea să aibă o relație cu un sportiv. De asemenea, Victor o susține pe Andreea în cariera sa muzicală.

„Mie nu (îi e greu să iubească un sportiv de performanță – n.red.), pentru că și eu am disciplină și o oarecare performanță în show-urile pe care le fac și înțeleg ceea ce face el. Poate de aceea ne și potrivim”, a spus Andreea Bălan, pentru Unica.ro.

Andreea Bălan și Victor Cornea: O iubire lină și armonioasă

Artista a confirmat relația cu Victor Cornea în luna iunie a anului trecut, însă cei doi au început să se întâlnească din aprilie 2023. Alături de tânărul jucător de tenis, vedeta a cunoscut ce înseamnă o relație bazată pe iubire adevărată și sprijin necondiționat.

„Liniște și pace. Este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc, pentru că atunci când ești mai tânăr poate și tu ai niște probleme nerezolvate și celălalt și vă întâlniți undeva și ies scântei. Cu cât înaintezi în vârstă te liniștești, te calmezi, te repari tu pe tine și uite că întâlnești o iubire care curge și e foarte frumoasă și liniștitoare”, a mai spus Andreea Bălan, la Premiile Unica.ro 2024.

Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea: Planuri de viitor și căsătorie?

Cât despre a face din nou pasul cel mare, artista nu se grăbește. Andreea Bălan a declarat că se va căsători cu Victor Vlad Cornea dacă el se va decide să o ceară în căsătorie și dacă își va dori să facă nunta.

„Depinde de el, de partea masculină. El trebuie la un moment dat să mă ceară, dacă își dorește. Împlinim un an în curând, așa că vom vedea, dar nu contează pentru mine acest aspect”, a spus Andreea Bălan, pentru sursa mai sus-menționată.

Andreea Bălan: În căutarea liniștii și fericirii autentice

Andreea Bălan nu și-a găsit doar sufletul pereche în persoana lui Victor Cornea, ci și liniștea sufletească. Acum a învățat să vadă doar lucrurile pozitive din viața ei, însă recunoaște că a avut perioade în care mima fericirea.

„În iunie fac 40 de ani și cu cât înaintezi în vârstă, viața curge, ești relaxat, nu te mai enervează nimic, poate să se întâmple orice, tu ești binemersi. Au fost momente când sufeream și trebuia să urc pe scenă, dar se simțea cumva. Acum sunt extrem de bine”, a spus Andreea pentru Ego.

Andreea Bălan: Despre căsătorie și fericirea autentică

„A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele, da. Este doar un obiectiv de atins. Pentru mine, acest obiectiv nu mai este de atins. A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat. Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și ai o conexiune autentică este cel mai important. Nu mai contează să te măriți și faci un act. Asta este doar pentru lumea 3D”, a spus artista.

În ceea ce privește bărbatul de lângă ea, Andreea Bălan caută alte lucruri, mult mai intense și mai puțin să ajungă în fața altarului alături de el.

„În 3D, lumea vrea să știe dacă te măriți, ce se întâmplă. Atât timp cât ai o conexiune divină, suflet la suflet, vorbim, intrăm în spiritualitate, atunci nu mai contează chestia asta cu Primăria și hârtie. Sunt doar niște formalități ale lumii 3D în care trăim. Noi jucăm un joc, e ca un joc.

Trebuie să-l jucăm cumva, facem tot felul de lucruri, proiecte, dar dacă ieșim un pic și facem zoom out și mergem în 4D, în 5D, acolo nu contează actul.

Important este să înțelegem că toți avem tot felul de experiențe, suntem aici să învățăm, trăim niște lecții pe care noi ni le-am ales de Sus, trebuie să le experimentăm și la final să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem”, a mai completat Andreea Bălan pentru EGO.ro.

Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea: Galerie Foto

Pentru a vedea mai multe imagini cu Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea, puteți accesa galeria foto aici.

TAGS: Andreea Bălan, Victor Vlad Cornea, iubire, relație, căsătorie, artistă, tenis, frumusețe, fericire, galerie foto
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments