Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportAndrea Compagno primește ofertă de transfer de la o echipă de top...

Andrea Compagno primește ofertă de transfer de la o echipă de top din Grecia

Andrea Compagno primește ofertă de transfer de la o echipă de top din Grecia

Andrea Compagno, atacantul echipei FCSB, primește o ofertă de transfer de la o echipă de top din Grecia, după victoria cu 3-0 obținută pe terenul Universității Craiova. Potrivit declarațiilor lui Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, Compagno este dorit de o echipă de prestigiu din campionatul grec și există posibilitatea ca acesta să părăsească FCSB.

Plecarea lui Andrea Compagno nu este încă certă

Deși se vehiculează posibilitatea transferului lui Andrea Compagno, acesta nu a semnat încă un contract cu nicio echipă. Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei FCSB, susține că există șanse ca atacantul italian să rămână la club și după încheierea perioadei de transferuri.

“Nu știu nimic despre vreun interes al lui Olympiacos pentru Andrea Compagno. Dacă nu a semnat, nu e o certitudine că pleacă. Oferte are, noi le-am acceptat pe toate. El decide unde merge, dacă merge. Din moment ce nu a semnat, e posibil să și rămână. Eu de unde să știu. El știe”, a declarat Mihai Stoica într-un interviu acordat Orange Sport.

Dorin Rotariu își reziliază contractul cu FCSB

Dorin Rotariu, fotbalistul care a avut 10 apariții în naționala României, a decis să își rezilieze contractul cu FCSB. Această decizie vine în urma faptului că nu a fost inclus în cantonamentul din Antalya și în contextul declarațiilor făcute de Gigi Becali, patronul echipei, care a afirmat că își dorește să scape de el.

”Am înțeles că Rotariu mâine semnează rezilierea contractului. O să fie jucător liber de contract în timpul perioadei de transferuri din Europa, deci poate să își găsească echipă”, a adăugat Mihai Stoica.

Becali respinge transferul lui Compagno la Dinamo

Gigi Becali a exclus posibilitatea transferului lui Andrea Compagno la Dinamo, conform declarațiilor făcute de Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Acesta afirmă că ar fi purtat o discuție cu Mihai Stoica pe tema aducerii atacantului italian la Dinamo, dar că transferul nu este luat în calcul de către patronul FCSB.

Chiar dacă Gigi Becali își dorește să se despartă de Andrea Compagno cât mai repede, acesta consideră că Dinamo nu dispune de fondurile necesare pentru un astfel de transfer.

”Deja încep să mă enervez când zi de zi tot sunt întrebat de Compagno. Ca să îl transferi pe Compagno de la FCSB trebuie ca eu să fiu de acord cu suma de transfer, iar tu, ca echipă, trebuie să ai și bani să îi plătești salariul lui Compagno”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB.

Gigi Becali, mulțumit de transferurile realizate în iarnă

Gigi Becali, managerul echipei FCSB, este convins că formația sa s-a întărit cel mai bine în această perioadă de mercato. Transferurile lui Baba Alhassan și Luis Phelipe sunt considerate de patronul clubului drept cele mai bune achiziții.

”FCSB s-a întărit cel mai bine, nu că vreau să mă mândresc. Eu așa cred, vom vedea. Ce au luat ei, am mai vorbit”, a declarat Gigi Becali.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments