Sunday, June 23, 2024
HomeSportAndrea Compagno, neglijat de FCSB în meciul cu Farul Constanța

Andrea Compagno, neglijat de FCSB în meciul cu Farul Constanța

Andrea Compagno, neglijat de FCSB în meciul cu Farul Constanța

Jucătorul italian Andrea Compagno nu a fost inclus în lotul echipei FCSB pentru partida împotriva Farului Constanța, scor 1-1, din etapa a 24-a a SuperLigii. Aceasta vine ca urmare a deciziei luate de Gigi Becali, patronul clubului, care l-a pus pe atacantul italian pe lista de transferuri. Cu toate că au existat mai multe oferte pentru Compagno, este puțin probabil ca acesta să plece în această iarnă.

Gigi Becali oferă detalii despre situația lui Andrea Compagno

Aflat în fața jurnaliștilor, Gigi Becali a dezvăluit informații despre oferta primită din China pentru jucător și motivele pentru care transferul nu s-a realizat. Totodată, acesta s-a referit și la faptul că Compagno mai are un contract semnat pentru încă trei ani cu FCSB, lucru care ar fi încălcat regulamentele.

”Chinezii au oferit 100.000 de euro și am mai primit o ofertă din Turcia de 450.000 de euro. Compagno mi-a comunicat că vrea să plece în China. Am trimis o contraofertă în valoare de 200.000 de euro. Însă, atunci când a aflat despre aceasta, a decis că nu mai dorește să plece. Bine, atunci să rămână și să se prezinte la antrenamente începând de mâine.

Ei spun că contractul se termină în vară. Ei nu știu că, dacă îmi pun ambiția, pot activa al doilea contract și să îl țin pe bancă. O să le arăt atunci cum stau lucrurile. Impresarul i-a spus lui Vali Argăseală să renunțe la Compagno pentru a evita cheltuielile cu el până în vară. Dar contractul nu se încheie în vară. Mai are încă trei ani”, a declarat Gigi Becali într-un interviu acordat postului de televiziune Orange Sport.

Viitorul lui Andrea Compagno la FCSB

Deși Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de felul în care impresarul lui Compagno a gestionat această situație, patronul echipei FCSB dorește ca atacantul să revină pe teren și să contribuie la câștigarea titlului în acest an.

”Vom lua în considerare utilizarea lui în meciuri, i-am spus și lui Meme. Compagno face parte din echipa mea și îi plătesc salariul. Dacă nu avem alt atacant disponibil, el va juca. Va continua să se antreneze și vom vedea cum se descurcă la meci”, a mai adăugat Gigi Becali.

Adrian Mititelu nemulțumit de modul în care Gigi Becali l-a tratat pe Compagno

Adrian Mititelu, fostul patron al echipei Universitatea Craiova, a manifestat nemulțumire față de comportamentul lui Gigi Becali în ceea ce privește Andrea Compagno. Acesta a afirmat că nu va mai transfera jucători către FCSB.

”Compagno este un fotbalist de mare valoare, foarte serios. El merită să rămână în echipă. Însă, Becali l-a distrus. Din acest motiv, nu voi mai face niciun transfer către FCSB. În viață, oricine poate trece peste necazuri, dar în acest caz nu se poate. Poate l-am fi transferat pe Compagno direct în străinătate, dar aveam nevoie urgentă de bani atunci.

Îmi pare rău, este un jucător foarte serios. Am doi jucători importanți acolo, Jibril și Blănuță, iar venirea lui Compagno ar împiedica jocul lor. Este un jucător care va ajunge la echipe mult mai mari decât FCSB. Acum el este liber de contract, nu se va întoarce la noi în vară, ci va merge mai departe, nu se va da înapoi”, a declarat Adrian Mititelu.

TAGS: Andrea Compagno, FCSB, Gigi Becali, Farul Constanța, SuperLiga, transferuri, China, Turcia, contraofertă, Vali Argăseală, Orange Sport, titlu, Adrian Mititelu, Universitatea Craiova.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General