Tuesday, April 16, 2024
HomeSportAndrea Compagno, fotbalistul căutat de mai multe echipe importante

Andrea Compagno, fotbalistul căutat de mai multe echipe importante

Andrea Compagno, fotbalistul căutat de mai multe echipe importante

Andrea Compagno, atacantul de la FCSB, se află în centrul atenției mai multor echipe de top. După ce a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, fotbalistul a devenit disponibil pe piața transferurilor, iar cluburile se înghesuie să îl achiziționeze.

Oferta bombă pentru Andrea Compagno de la Dinamo

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de sursa FANATIK, Andrea Compagno are o singură ofertă în acest moment, și anume de la rivala Dinamo. Negocierile au fost purtate de Andrei Nicolescu și MM Stoica, cei care au discutat despre posibila transferare a vârfului italien în Bănie.

Echipa de conducere de la Dinamo a subliniat nevoia de a aduce un atacant de valoare, iar Andrea Compagno se potrivește perfect profilului dorit. Cu toate acestea, suma cerută de FCSB, în jurul valorii de 1.500.000 de euro, poate pune o problemă în calea transferului.

Discuții avansate între FCSB și Dinamo

Negocierile dintre cele două cluburi au fost deja demarate, iar Andrei Nicolescu, reprezentantul lui Dinamo, a dezvăluit că a discutat cu oficialii Stelei despre posibila transferare a lui Compagno.

„Ne dorim un atacant. Noi am avut niște ținte. Se pare că au fost cam sus pentru situația lui Dinamo de acum și din păcate nu am reușit să le închidem, ceea ce face lucrurile un pic complicate pentru că trebuie să ne reorientăm rapid. Dar da ne dorim un atacant.

Acum avem din nou o listă, dar am avut două nume concrete cu care am fost foarte aproape, dar din păcate nu s-au materializat din cauza diferenței de nivel și de bani. Unul a apărat deja în presă. Drmic, de la Dinamo Zagreb. La celălalt mai avem o speranță. E tot străin.

(n.r. – V-ați gândit la Compagno? Domnul Becali îl dă pe 150.000 de euro) Eu am avut deja o discuție cu oficialii Stelei. Dar nu știam situația asta nouă. O să reiau discuțiile. Am avut o discuție cu MM Stoica despre Compagno, dar acum 2 zile cred că situația lui era alta, dar știam că are ofertă și că va pleca afară”, a declarat Andrei Nicolescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede luni, marți și vineri, LIVE, pe Fanatik.ro.

În ciuda situației tensionate dintre compagno și conducerea de la FCSB, este posibil ca transferul să nu se realizeze, având în vedere suma cerută și rivalitățile dintre cele două cluburi. Cu toate acestea, fanii fotbalului românesc sunt cu ochii pe această posibilă mutare și așteaptă cu sufletul la gură să vadă unde va evolua Andrea Compagno în sezonul următor.

Tag-uri:

Andrea Compagno, FCSB, Dinamo, transferuri fotbal, Liga 1
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments