Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportAndrea Compagno, atacantul FCSB, pe lista de transferuri

Andrea Compagno, atacantul FCSB, pe lista de transferuri

Andrea Compagno, atacantul FCSB, pe lista de transferuri

Andrea Compagno, în vârstă de 27 de ani, se află în dizgrațiile patronului și vicecampioanei României, Gigi Becali, și acesta intenționează să-l vândă cât mai repede. Chiar dacă nu a fost confirmat oficial, au apărut deja oferte pentru atacantul italian.

Trei oferte pentru Andrea Compagno

Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK că există șanse mari ca Andrea Compagno să părăsească FCSB în această iarnă. Patronul echipei a afirmat că deține deja 3 oferte pentru fotbalist, dar nu s-a semnat încă nicio înțelegere.

“Sunt vreo 3 oferte pentru Compagno, inclusiv una din partea lui Konya, din Turcia. Există posibilitatea să plece, dar încă nu avem nimic semnat”, a declarat Becali pentru FANATIK, evidențiind preocuparea sa față de posibila plecare a atacantului în perioada de mercato.

Se pare că ofertele pentru Andrea Compagno provin din Turcia și Ungaria, dar există mari șanse ca acesta să ajungă la Konyaspor, echipa la care evoluează ca împrumut de la Galatasaray și unde se află și mijlocașul român Alexandru Cicâldău.

Surse neconfirmate indică un posibil transfer

FANATIK a aflat din surse neconfirmate că echipa interesată de serviciile lui Compagno este Konyaspor. Acesta ar urma să se alăture formației turcești în cazul în care negocierile vor înainta și se vor finaliza cu succes.

Pregătiri pentru plecare

Chiar dacă informațiile nu au fost confirmate oficial, se presupune că echipa FCSB se pregătește pentru posibila plecare a atacantului italian. Astfel, există deja discuții în cadrul clubului privind transferul și posibila căutare a unui înlocuitor potrivit.

Situația este în continuă transformare, iar FANATIK va continua să urmărească evoluția acestui posibil transfer și să ofere cele mai recente informații în acest sens.

TAGS:

Andrea Compagno, FCSB, Gigi Becali, transferuri fotbal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments