HomeSportAndrea Compagno, Așteaptă o Medalie de Campion al României după Succesul FCSB

Andrea Compagno, Așteaptă o Medalie de Campion al României după Succesul FCSB

Andrea Compagno, Așteaptă o Medalie de Campion al României după Succesul FCSB

Andrea Compagno se pregătește să primească o medalie de campion al României după ce echipa FCSB a câștigat titlul sezonului. Atacantul italian, acum jucând pentru Tianjin Jinmen Tiger, a povestit despre motivele care l-au determinat să plece în China, inclusiv relația dificilă cu Gigi Becali.

Reacția lui Andrea Compagno la Succesul FCSB

Andrea Compagno a părăsit FCSB și a semnat cu clubul chinez Tianjin Jinmen Tiger la mijlocul lunii februarie. Fiind golgheterul echipei roș-albastre în sezonul precedent, Compagno a avut un impact semnificativ în câștigarea titlului de către FCSB în acest sezon.

Fotbalistul în formă din China și-a felicitat foștii colegi pentru victorie. Compagno a exprimat încredere că FCSB va obține titlul și acum așteaptă cu nerăbdare să primească medalia de campion.

„Ar fi minunat, dar nu știu cum se va proceda. Le-am scris colegilor de echipă, antrenorilor, și doctorilor. Sunt extrem de fericit și cred că încă din noiembrie-decembrie am știut că vom deveni campioni, deoarece anul acesta nu am avut concurență.”

Andrea Compagno Apreciază Dominarea FCSB

„Echipa a fost superioară, și anul trecut am fost foarte buni, dar exista o echipă mai puternică decât noi, cu un fotbal de calitate, Farul. Cu toate acestea, în acest an, nu cred că Farul a putut să se ridice la nivelul FCSB. Echipa noastră a dominat de la început până la sfârșit. Sunt fericit pentru suporteri și pentru întreg orașul. Eu sunt acum în China, dar băieții au fost extraordinari. Pentru mine, această schimbare era necesară, deoarece toată lumea știe cum au stat lucrurile.”

Până în prezent, Andrea Compagno a înscris 4 goluri în tricoul FCSB în 18 meciuri de SuperLigă. După transferul său în China, atacantul italian a marcat 5 goluri în doar 6 meciuri. Valoarea sa pe piața transferurilor este estimată la 2 milioane de euro conform Transfermarkt.com.

Dezvăluiri Incendiare ale lui Andrea Compagno despre Gigi Becali după Succesul FCSB

Andrea Compagno a fost predominant rezervă în această stagiune la FCSB. La 28 de ani, atacantul a explicat că relația sa tensionată cu Gigi Becali l-a motivat să părăsească echipa.

„A fost o perioadă de un an și jumătate foarte bună pentru mine, însă era crucial pentru mine să fac o schimbare deoarece cel mai important om din club, Gigi Becali, nu mă aprecia. Am decis că trebuie să plec și să încerc altundeva.”

TAGS: Andrea Compagno, FCSB, Tianjin Jinmen Tiger, golgheter, Gigi Becali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here