Monday, June 24, 2024
HomeSportAndrea Compagno, abandonat de FCSB: Gigi Becali nu-l mai vrea în echipă

Andrea Compagno, abandonat de FCSB: Gigi Becali nu-l mai vrea în echipă

Andrea Compagno, abandonat de FCSB: Gigi Becali nu-l mai vrea în echipă

Transferurile de iarnă au creat o situație tensionată la FCSB, iar rezultatul a fost abandonarea fotbalistului italian Andrea Compagno de către patronul Gigi Becali. Chiar dacă echipa roș-albastră își dorea să scape de el, Compagno nu a reușit să se transfere în această iarnă.

Adrian Mititelu intervine: “Nu îi mai dau niciun jucător lui Becali”

Situația creată la FCSB nu a fost pe placul lui Adrian Mititelu, fostul patron al Universității Craiova. El a declarat că nu va mai vinde niciun jucător către FCSB, atât timp cât nu are nevoie de bani.

“Compagno este un fotbalist de mare valoare, foarte serios. El merită să rămână în echipă. Gigi Becali l-a distrus și de aceea nu-i mai dau niciun jucător. În viață, oamenii trec peste necazuri, dar acum nu se întâmplă la fel. Poate că l-am fi transferat direct în altă parte pe Compagno, dar aveam nevoie de bani urgent.”

“Îmi pare rău că ajung la astfel de decizii, deoarece Compagno este un băiat foarte serios. Am doi jucători importanți acolo, Jibril și Blănuță, și dacă ar veni Compagno, ei ar fi afectați. Sunt convins că va ajunge să joace pentru echipe mult mai mari decât FCSB. Acum este liber de contract și în vară nu se va întoarce la noi. El va merge înainte, fără să privească înapoi.”, a declarat Adrian Mititelu la Digi Sport.

Juan Bauza, neacceptat la FCSB?

Această situație controversată intervine în contextul în care Juan Bauza, jucătorul Universității Craiova, este dorit de mai multe echipe din țară, inclusiv de FCSB. Totuși, Adrian Mititelu a anunțat că nu va mai trimite jucători la echipa bucureșteană, de teamă ca aceștia să nu cadă în dizgrațiile lui Gigi Becali.

Mititelu a vorbit și despre prestația lui Bauza în meciul Universitatea Craiova vs. Dinamo și cum l-a remarcat pentru prima dată pe jucătorul argentinian: “La acel meci, eram fericit că Bauza a marcat. Nu mai conta, putea să ne și egaleze. Bauza a jucat prea bine.”

“Eram în detenție la Penitenciarul Pelendava când l-am văzut prima dată pe Bauza. Echipa noastră juca împotriva celor de la FK Csikszereda și am observat un sud-american acolo, care a reușit niște faze care ne-au lăsat fără cuvinte. Nu am crezut că avem vreo șansă să îl aducem la noi”.

Adrian Mititelu: “Există o mare diferență între Bauza și Bahassa”

După meciul cu Dinamo, Adrian Mititelu a făcut o comparație între cele două vedete ale Universității Craiova, Bahassa și Bauza.

“Pentru mine, există o mare diferență între aceștia doi. Bauza este mult mai bun. De multe ori, m-am gândit că Bauza ar avea nevoie de o echipă mai puternică să îi susțină nivelul înalt de joc.”

“Pentru mine, Bauza înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. El reprezintă spiritul echipei noastre actuale. Sunt dezamăgit de câțiva craioveni care aleg să stea acasă și să nu vină la stadion. Ratează ocazia de a vedea jucători de calitate care evoluează pentru orașul Craiova. Chiar dacă nu avem un număr mare de puncte, Universitatea Craiova are calitate.”, a declarat Adrian Mititelu.

TAGS: Andrea Compagno, FCSB, Gigi Becali, Adrian Mititelu, transferuri de iarnă, Jibril, Blănuță, Juan Bauza, Dinamo, Universitatea Craiova, Bahassa, fotbal, Liga 1.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General