Monday, July 22, 2024
HomeActualitateAnca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament

Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament

“`html

Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament

Anca Țurcașiu a stârnit îngrijorare printre fani odată cu ultima sa apariție publică. Artista a fost surprinsă purtând mască pe față, dezvăluind că a început un tratament cu aerosoli după ce a primit diagnosticul de sinuzită.

Pe timp ce se afla pe litoralul românesc, la Constanța, Anca Țurcașiu a suferit de dureri intense pentru care a solicitat asistența medicilor, conform informațiilor de pe Fanatik. După evaluarea medicală, s-a confirmat diagnosticul de sinuzită pentru artistă.

Metodele de Tratament ale Ancăi Țurcașiu pentru Sinuzită

Într-o veste optimistă, după ce a urmat tratamentul recomandat și a început să folosească aerosoli și picături, fără a avea nevoie de antibiotice, Anca Țurcașiu a resimțit o ameliorare a stării de sănătate. Infecția a fost depășită cu succes sub supravegherea medicului.

„Pentru a combate sinuzita, folosesc aerosoli. Și să știi ce? Am reușit să scap de sinuzită utilizând aerosolii. Am reușit să înving o infecție serioasă. Mulțumesc mult doamnei doctor Rusu Rodica, specialist ORL, care m-a ajutat să tratez o sinuzită acută fără a recurge la antibiotice, ci doar la aerosoli și picături. Morala este clară: să te consulți cu un specialist! O seară frumoasă, dragilor”, a declarat artista pe platformele sale de socializare, Instagram și TikTok.

anca turcasiu 3 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu 2 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu 1 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu 3 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu 2 1 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu 2 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu in costum de baie 1 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu 5 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu 10 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu 9 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament
anca turcasiu 8 Anca Țurcașiu, De la Diagnostic la Tratament

În prezent, Anca Țurcașiu se află pe litoralul românesc unde susține o serie de concerte în această perioadă.

@anca.turcasiu.official

Mulțumesc mult doamnei doctor RUSU Rodica, medic ORL din Constanța care m-a salvat!!! Mergeți la medicul specialist! E foarte important! Seară frumoasă!

♬ Good Days – Rodell Duff

Viața și Filosofia de Sănătate a Ancăi Țurcașiu la 54 de ani

La vârsta de 54 de ani, Anca Țurcașiu este una dintre personalitățile feminine din industria showbiz-ului românesc care pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Prezentă ca invitată în cadrul podcast-ului realizat de Adina Alberts, artista a detaliat anumite aspecte din rutina sa zilnică care, împreună cu o alimentație strict vegetariană, fără carne, lactate sau fructe, îi asigură o siluetă invidiată și o strălucire aparte.

Anterior, a fost căsătorită cu George Cristian între anii 1998 și 2020, alături de care are un băiat, Radu, în vârstă de 24 de ani, căsătorit recent. Divorțul a reprezentat un moment de cotitură în viața artistei, marcând o nouă etapă. „Nu m-am preocupat de mine până la divorț. Am fost căsătorită timp de 23 de ani și m-am preocupat doar de ceilalți. Muncesc excesiv, vin acasă, muncesc, gătesc, mă simțeam epuizată, trebuia să mă descurc singură în tot.

De la momentul divorțului, viața mea a suferit o schimbare radicală. Sunt acum 80% o altă persoană. M-am motivat să mă ridic din acea cădere drastică cu sprijinul celor din jur. Am emis un semnal de alarmă. E vital să ceri ajutor atunci când ai nevoie! Dumnezeu îți întinde toate firele posibile pentru a te ridica.

Acum sunt liberă să fac ceea ce îmi doresc, să spun „nu”, să plec atunci când doresc. Am fost umilită, dar perioada a trecut și nu am de gând să trec prin aceeași experiență din nou!”, a subliniat Anca Țurcașiu cu încredere.

Mai apoi, a evidențiat în fața unei echipe medicale care este filosofia sa de viață sănătoasă: „Cât privește alimentația și activitatea fizică, am reguli stricte. Mi-am achiziționat greutăți și fac exerciții acasă. Am lucrat cu antrenori și am experiență în fitness. Rolul meu profesional necesită să fiu în formă, să am energie pozitivă. Concurez cu tinerii de 20 de ani! Eu nu mă simt obosită, spre deosebire de aceștia! Am ritualuri de relaxare dimineața, implementez multe activități. Nu sunt mereu liniștită, am momente de stres, dar asta face parte din viață. Pot să plâng și să mă confrunt cu provocări. Nu sunt perfectă, dar mă străduiesc să fiu o versiune mai bună a mea astăzi decât am fost ieri”.

“` TAGS: Anca, Țurcașiu, sinuzită, aerosoli
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General