Tuesday, April 16, 2024
HomeSportAnaliza evoluției lui Alex Mitriță în meciul Craiova - FCSB

Analiza evoluției lui Alex Mitriță în meciul Craiova – FCSB

Analiza evoluției lui Alex Mitriță în meciul Craiova – FCSB

Sorin Cârțu, fostul jucător și antrenor al Craiovei, a făcut o analiză asupra evoluției lui Alex Mitriță în meciul împotriva FCSB și a rămas nedumerit în legătură cu deciziile pe care mijlocașul le-a luat. Cârțu a observat că Mitriță nu a avut cele mai inspirate alegeri și a criticat modul în care acesta a gestionat fazele fixe.

Deciziile neinspirate ale lui Mitriță

Sorin Cârțu a subliniat că Mitriță a avut momente în care a decis să acționeze individual, în loc să paseze către coechipieri poziționați mai bine sau pe culoare libere. Fostul antrenor s-a arătat nemulțumit și de modul în care Mitriță a tratat fazele fixe, alegând să trimită mingile direct către poartă în loc să-i implice pe ceilalți jucători din careu.

Conform lui Cârțu, aceste decizii ale lui Mitriță au fost total neinspirate și nu au contribuit la rezultatul dorit de echipa Universității Craiova. Legenda Craiovei a subliniat și că Mitriță nu a reușit să fie atât de implicat în jocul echipei cum era de așteptat de la un lider într-un meci atât de important.

Critică dură la adresa antrenorului

Nu numai evoluția lui Mitriță a fost sub lupa lui Sorin Cârțu, ci și strategia adoptată de antrenorul Ivaylo Petev. Fostul președinte al Craiovei s-a declarat nemulțumit de deciziile tactice ale lui Petev și-l vede pe acesta incapabil să scoată echipa din criză.

Cârțu a afirmat că a existat o alegere greșită de a juca cu o formație defensivă împotriva echipei FCSB, lipsind un atacant în formula de start. Fostul antrenor a subliniat că acest tip de abordare nu garantează obținerea unui rezultat pozitiv și, mai mult, poate limita posibilitatea echipei de a controla jocul și de a ataca adversarii. Concluzia lui Cârțu este că Petev nu își cunoaște jucătorii și nu a știut cum să abordeze filosofia de joc într-un meci atât de dificil.

Vezi aici un rezumat video al analizei lui Sorin Cârțu

Sorin Cârțu a rămas îngrijorat de evoluția echipei Universitatea Craiova și consideră că această înfrângere în fața FCSB-ului poate fi fatală pentru obiectivul de câștigare a campionatului. FCSB a dominat clar partida, învingând Craiova atât acasă, cât și în deplasare, cu același scor, 3-0.

În concluzie, tantoșenia lui Mitriță în luarea deciziilor și strategia necorespunzătoare a lui Petev au fost principalele critici aduse de Sorin Cârțu după meciul cu FCSB. Fanii echipei Universitatea Craiova rămân cu speranța că jucătorii vor învăța din această înfrângere și vor reveni în forță în următoarele partide.

Tags:

Vezi mai multe articole despre Universitatea Craiova pe FANATIK.RO

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments