Monday, June 24, 2024
HomeActualitateAltex anunță lansarea evenimentului Black Friday de Iarnă cu reduceri la produse...

Altex anunță lansarea evenimentului Black Friday de Iarnă cu reduceri la produse electro-IT

Altex anunță lansarea evenimentului Black Friday de Iarnă cu reduceri la produse electro-IT

Altex, liderul pieței electro-IT din România, începe unul dintre cele mai așteptate evenimente de shopping – Black Friday de Iarnă. Această tradiție a prins contur și acum oferă clienților reduceri la o gamă variată de produse, disponibile atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy, cât și online pe altex.ro și mediagalaxy.ro, precum și în aplicația Altex.

Evenimentul Black Friday de Iarnă va dura între 15 și 21 februarie, iar clienții vor putea beneficia de prețuri reduse la numeroase categorii de produse. Altex oferă reduceri de până la 40% la electrocasnicele mici și articolele de menaj, produsele de mobilier, sanitare, bricolaj și detergenți. Cosmeticele și produsele de beauty vor putea fi achiziționate cu reduceri de până la 40%, iar băuturile și cafeaua vor avea reduceri de până la 50%. Clienții pot beneficia, de asemenea, de reduceri de până la 30% la vehicule electrice și articole sportive, precum și la produsele din categoria gaming și laptopuri. Electrocasnicele mari, produsele de climatizare, produsele pentru copii și jucăriile vor fi reduse și ele cu până la 40%. Televizoarele și produsele audio-video vor avea reduceri de până la 20%, iar telefoanele, tabletele și smartwatch-urile vor fi disponibile cu discounturi de până la 40%.

Altex vine și în întâmpinarea clienților cu servicii speciale pentru produsele voluminoase. Astfel, clienții vor putea beneficia de livrare cu doi oameni, ceea ce facilitează transportul produselor mari la domiciliu. De asemenea, pentru a evita aglomerația din magazine, clienții pot alege să își rezerve produsele preferate în magazin, iar acestea vor fi livrate chiar în aceeași zi.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților, Altex pune la dispoziție servicii de finanțare flexibile, asigurate de către Credex, compania de credite de consum a Altex. De asemenea, clienții pot achiziționa produsele dorite și să plătească în rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor de credit emise de băncile partenere.

Evenimentul Black Friday de Iarnă începe mâine, 15 februarie, la 7 dimineața, în aplicația Altex. Promoțiile vor fi disponibile atât pe altex.ro, cât și pe mediagalaxy.ro, începând cu ora 8 dimineața.

Pentru mai multe detalii despre produse și reduceri, puteți consulta website-ul Altex la adresa https://altex.ro/magazine/.

Despre Altex România

Altex este lider pe piața electro-IT din România, având peste 120 de magazine deschise în țară. Cu o experiență de peste trei decenii, Altex s-a dezvoltat de la un simplu business local de import de televizoare, devenind liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

De-a lungul timpului, Altex și-a propus să ofere produse de calitate, potrivite nevoilor consumatorilor, și soluții de finanțare accesibile. Compania a introdus serviciul de 2X diferența față de alte magazine online sau offline, pentru a asigura clienților cel mai mic preț de pe piața din România.

Altex a diversificat și serviciile oferite, nu doar gama de produse. În acest sens, a înființat Credex, compania de credite de consum a Altex, care oferă soluții de finanțare la dobânzi scăzute pentru achiziționarea produselor de pe website și din magazinele fizice Altex și Media Galaxy.

Pentru mai multe informații despre evenimentele și ofertele Altex, puteți accesa website-ul oficial la adresa https://ezs.ro/?s=.

TAGS: black-friday, black-friday-de-iarna, altex, electro-it, reduceri

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General