Thursday, May 23, 2024
HomeActualitateAlternativa Dreaptă: Transparență și Eficiență în București - Interviu Exclusiv cu Candidatul...

Alternativa Dreaptă: Transparență și Eficiență în București – Interviu Exclusiv cu Candidatul Dorin Iacob

Alternativa Dreaptă: Transparență și Eficiență în București – Interviu Exclusiv cu Candidatul Dorin Iacob

Alternativa Dreaptă: Transparență și Eficiență în București – Interviu Exclusiv cu Candidatul Dorin Iacob

Dorin Iacob, candidatul Alternativa Dreaptă pentru Primăria Capitalei, a intrat în campania electorală cu un obiectiv clar: aducerea transparenței și a unei analize pertinente a ultimilor 8 ani de mandat la Primăria București. În cadrul acestei campanii, se va discuta în detaliu despre perioada precedentă. Echipa sa, formată din specialiști competenți, s-a documentat temeinic pentru a asigura o transparență exemplară în cadrul campaniei electorale și nu doar atât.

Într-o declarație recentă acordată postului Realitatea PLUS, Dorin Iacob a subliniat: “Partidele care au deținut puterea în Bucureștiul precedent nu au manifestat interes pentru transparență, în contrast cu angajamentul nostru de a fi deschiși și sinceri în acțiunile noastre, sprijiniți de experți în diverse domenii. Ne propunem să aplicăm aceeași politică și după obținerea mandatului la Primăria Bucureștiului, promovând transparența și eficiența în tot ceea ce facem.”

Întrebat despre soluțiile sale pentru infrastructura urbană, candidatul a evidențiat importanța transportului în contextul actual. “Una dintre prioritățile noastre este îmbunătățirea sistemului de transport public. Metroul și mijloacele de transport în comun trebuie să fie integrate eficient pentru a asigura o mobilitate fluidă în București și în zonele adiacente din Ilfov. Scopul nostru este să eliminăm disconfortul generat de traficul aglomerat și ineficient”, a subliniat Iacob.

Cu mai multe zile rămase până la alegerile programate pe 9 iunie 2024, Dorin Iacob, împreună cu Mircea Andrei din Sectorul 1 și Valentin Licxandru din Sectorul 6, pregătesc un proiect amplu pentru a aduce schimbările necesare în administrația Capitalei. Alternativa Dreaptă pentru București promite o gestionare modernă și eficientă a resurselor orașului, cu accent pe transparență și consultare publică în deciziile importante ce vizează comunitatea locală.

TAGS: Alternativa Dreapta, Dorin Iacob, Bucuresti, alegeri, primaria capitalei
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments