Sunday, June 23, 2024
HomeActualitateAllen Coliban, după ce a pierdut alegerile din Braşov: „Ne vom lupta,...

Allen Coliban, după ce a pierdut alegerile din Braşov: „Ne vom lupta, în continuare, pentru binele orașului”


Allen Coliban, primarul în funcție al Brașovului, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că își asumă înfrângerea în alegerile pentru primărie. Acesta a fost învins de George Scripcaru, primar al Brașovului în perioada 2004 – 2020.


„Am pierdut alegerile la Primăria Brașov. Îmi asum această înfrângere și sunt convins că și mulți dintre voi simțiți același regret adânc. Îmi pare rău”, a transmis Coliban.


Acesta susține că va lupta, în continuare, pentru binele orașului. „Sunteți peste 45.000 de brașoveni care mi-ați acordat încrederea, cu peste 10.000 mai mulți decât în 2020. O creștere similară avem și la Consiliul Local, unde Alianța Uniți pentru Brașov va avea 11 sau 12 mandate. Cu puterea dată de voi ne vom lupta, în continuare, pentru binele orașului nostru”, scrie Coliban.


Acesta a felicitat și învingătorul. „E momentul să spun: Felicitări învingătorului! Chiar dacă noi ne-am mobilizat ca niciodată, a reușit să convingă mai mulți brașoveni decât noi iar la final a câștigat democrația, printr-o reprezentativitate sporită a votului”.


Luni dimineață, George Scripcaru, candidat susţinut de coaliţia PSD-PNL, şi-a anunţat victoria la Primăria Braşov, în faţa contracandidatului său, Allen Coliban (USR), primarul în funcţie.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General