Sunday, June 23, 2024
HomeSportAlina Vidican și Claude Senhoreti: O relație de șapte ani

Alina Vidican și Claude Senhoreti: O relație de șapte ani

Alina Vidican și Claude Senhoreti: O relație de șapte ani

Alina Vidican și Claude Senhoreti se află într-o frumoasă relație de șapte ani. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la o cursă de mașini, unde Claude a impresionat pe toată lumea cu abilitățile sale de pilot. După acea întâlnire, povestea lor de iubire a început să prindă contur.

Într-un interviu acordat revistei FANATIK, Claude a dezvăluit că s-au apropiat unul de celălalt datorită pasiunii comune pentru mașini. Cei doi au descoperit că amândoi conduc un Porsche 911 și au realizat că au atât de multe lucruri în comun. Astfel, iubirea lor a început să crească, iar în cele din urmă au decis să se căsătorească.

Alina Vidican
Alina Vidican, cadou inedit pentru soțul ei, milionarul Claude Senhoreti

De-a lungul timpului, Alina și Claude au ajuns să se cunoască perfect. Relația lor s-a dezvoltat într-atât de mult încât se simt în largul lor împreună și alături de copiii pe care Alina îi are din căsătoria anterioară cu Cristi Borcea. Cei patru se distrează și se amuză împreună, iar acest lucru este evident și în postările lor de pe rețelele de socializare.

Un cadou special de la Alina pentru Claude

Ca un semn de dragoste și apreciere, Alina i-a făcut un cadou special lui Claude. Deși acesta este un milionar și își poate permite orice, Alina a decis să îi ofere un tricou personalizat. Pe tricou este scris clar mesajul: “Nimic nu mă sperie, soția mea este româncă”. Se pare că acest cadou a fost foarte apreciat de către Claude și îi amuză pe amândoi.

La petrecerea specială organizată cu această ocazie, au participat și copiii lor, care s-au distrat copios pe seama mesajului de pe tricou. În imaginile postate de Claude pe rețelele de socializare, se poate observa cât de bine se simt toți împreună.

Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit în luna august a anului 2021. Cei doi au organizat o nuntă grandioasă, iar Alina a primit de la soțul ei un Lamborghini Murcielago în valoare de 250.000 de dolari. Cu toate acestea, căsnicia lor nu se rezumă doar la aceasta. Ei nu exclud posibilitatea de a avea un copil împreună în viitor.

TAGS:

Alina Vidican Claude Senhoreti relație de șapte ani Cristi Borcea povestea milionarul Porsche Tower din Miami Lamborghini Murcielago
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General