Wednesday, April 17, 2024
HomeSportAlexandra Stan, Cântăreața Română, Surprinde cu Noul Său Iubit Milionar

Alexandra Stan, Cântăreața Română, Surprinde cu Noul Său Iubit Milionar

Alexandra Stan, Cântăreața Română, Surprinde cu Noul Său Iubit Milionar

Alexandra Stan a reușit să treacă peste divorțul său și peste relațiile eșuate din trecut, demonstrând că își continuă viața cu încredere. Recent, au apărut imagini în care artista apare alături de un afacerist străin, semn că a găsit din nou fericirea alături de cineva special.

Alexandra Stan și-a făcut iubit un milionar

Despre viața amoroasă a Alexandrei Stan s-a știut că nu a fost deloc ușoară în trecut. După un căsătorie scurtă și un divorț de Emanuel Necatu, artista a declarat că este mai fericită și împlinită rămânând singură. Cu toate acestea, imagini recente făcute publice de cancan.ro arată altceva. Aceasta a fost surprinsă în brațele noului său iubit și se pare că acesta nu este un bărbat oarecare.

Pe numele său Darcy Maxim, acesta este un afacerist originar din Belgia, cunoscut ca “Real estate guy”, care se ocupă de vânzarea de case de lux în zonele Valencia și Alicante, pe coasta Spaniei. Valoarea acestor proprietăți ajunge la mii de euro, dezvăluind astfel statutul financiar impresionant al nou-întâlnitului său iubit.

Alexandra Stan și Darcy Maxim și-au petrecut timpul împreună în Spania, în zona Costa Blanca, unde acesta deține afaceri imobiliare. Însă, relația lor nu este una nouă, ci datează deja de câteva luni. Artista preferă să-și țină ascunsă viața amoroasă și se concentrează în continuare pe cariera sa muzicală. Alexandra Stan are în plan lansarea unor noi melodii și participarea la mai multe concerte.

Alexandra Stan și povestea sa amoroasă

Intr-un interviu recent pentru fanatik.ro, Alexandra Stan a dezvăluit că nu i-a fost deloc ușor să își găsească pe cineva cu care să se potrivească complet. Cântăreața a subliniat că dificultățile întâmpinate nu se datorează standardelor sale ridicate, ci superficialității bărbaților cu care s-a întâlnit până acum.

“E greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate, durează și trebuie să treacă mai multe probe foc”, a mărturisit Alexandra Stan.

Însă, cu apariția lui Darcy Maxim în viața sa, pare că artista a găsit în sfârșit pe cineva care o înțelege și o completează în totalitate.

TAGS: Alexandra Stan, Darcy Maxim, cântăreața română, noul iubit milionar, relație amoroasă, afacerist străin, viața amoroasă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments