Wednesday, April 17, 2024
HomeSportAlex Mitriță: Excluderea din Lotul Naționalei de Fotbal pentru Amicalele din Martie

Alex Mitriță: Excluderea din Lotul Naționalei de Fotbal pentru Amicalele din Martie

Alex Mitriță: Excluderea din Lotul Naționalei de Fotbal pentru Amicalele din Martie

Starea de formă exceptională a lui Alex Mitriță de la Universitatea Craiova nu a fost suficientă pentru a-l convinge pe selecționerul Edi Iordănescu să-l includă în lotul naționalei României pentru meciurile amicale programate în luna martie. Considerat unul dintre cei mai importanți jucători din SuperLiga, „Piticul atomic” a primit o decizie surprinzătoare, putând rata astfel șansa de a reprezenta echipa națională.

Alex Mitriță, Opcionat de Edi Iordănescu pentru Meciurile Amicale cu Irlanda de Nord și Columbia

Edi Iordănescu a stabilit că Alex Mitriță nu va face parte din lotul naționalei României pentru amicalele ce vor avea loc cu Irlanda de Nord și Columbia. În locul său, selecționerul a preferat să conteze pe jucători precum Valentin Mihăilă, Florinel Coman sau Denis Drăguș, lăsând în afara echipei fotbalistul în formă de la Universitatea Craiova.

„Este o nedreptate faptul că Alex Mitriță nu va fi convocat la națională pentru cele două meciuri amicale. Performanțele sale deosebite din acest sezon ar fi justificat cu prisosință o prezență în echipa națională”, a declarat Horia Ivanovici, exprimându-și neîncrederea în decizia selecționerului.

Alex Mitriță a reușit să se evidențieze în SuperLiga prin goluri și assist-uri impresionante, fiind considerat un fotbalist diferit care aduce plus valoare echipei. Cu toate acestea, șansele sale de a fi convocat pentru meciurile amicale par reduse, conform unor surse de la FANATIK.

În ciuda argumentelor în favoarea lui Mitriță, selecționerul pare să fie de părere că fotbalistul se situează pe o poziție inferioară în ierarhia preferințelor sale, comparativ cu alți jucători din lotul naționalei. Această decizie a stârnit dezbateri și controverse în rândul suporterilor și specialiștilor din fotbal”, a mai adăugat Horia Ivanovici în privința excluderii lui Mitriță.

Fanii fotbalului și unii analiști consideră că excluderea lui Alex Mitriță din lotul naționalei este un posibil neajust a selecționerului, având în vedere forma sa sportivă deosebită și contribuțiile semnificative aduse la clubul său de proveniență, Universitatea Craiova,” a concluzionat directorul de la FANATIK.

Tags: Alex Mitriță, Universitatea Craiova, Edi Iordănescu, naționala României, SuperLiga

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments