Friday, June 21, 2024
HomeSportAlesul din atac al lui Raul Rusescu pentru meciul de debut al...

Alesul din atac al lui Raul Rusescu pentru meciul de debut al României la EURO 2024: „Pe el îl văd titular cu Ucraina”

Raul Rusescu, fostul jucător al celor de la FCSB, a vorbit despre șansele României de a ieși din grupe la turneul final din Germania, turneu care va lua startul pe 14 iunie și se va sfârși pe 14 iulie.

Alesul din atac al lui Raul Rusescu pentru meciul de debut al României la EURO 2024: „Pe el îl văd titular cu Ucraina”

Fotbalistul care a fost decisiv pentru FCSB în meciul câștigat cu Chelsea, scor 1-0, din 2013, a avut o alegere neașteptată pentru atacul României înaintea meciului de debut al României la EURO 2024.

Fostul internațional a declarat că Daniel Bîrligea, surpriza lui Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania, ar fi cea mai bună alegere pentru atacul „tricolorilor” în partida cu Ucraina, partidă în care România este obligată să obțină un rezultat pozitiv pentru a spera la calificarea din grupe.

„Edi Iordănescu ne-a făcut o surpriză și l-a luat pe Bîrligea la Euro. El a fost și în preliminarii, dar nu a jucat. Cu Bulgaria, mi-am dat seama că ne vom apăra la Euro și vom juca pe contraatac. 

Drăguș, Man, Mihăilă și Coman au viteză, explozie și ne vom baza pe asta. La meciul cu Ucraina, aș juca cu Bîrligea în centrul atacului, pe el îl văd titular. Iar la cel cu Belgia aș juca cu Drăguș. 

Belgienii suferă când au în fața lor jucători cu viteză”, a declarat Raul Rusescu pentru GSP.ro.

Pleacă Daniel Bîrligea de la CFR Cluj? Neluțu Varga a făcut anunțul

Transferat la CFR Cluj la începutul anului 2022, pentru suma de 100.000 de euro, Daniel Bîrligea a fost poate cel mai bun jucător al ardelenilor de când a semnat cu formația din Gruia.

Evoluțiile sale din ultimele două sezoane nu au fost trecute cu vederea și se pare că atacantul român este foarte aproape de un transfer în străinătate, anunțul fiind făcut chiar de Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj.

„Daniel Bîrligea o să devină unul dintre marii atacanți ai României și o să vedeți că o să coste bani mulți. Nu e adevărat că este o ofertă de un milion de euro pentru el și cu atât mai puțin că noi am accepta acest preț.

Băiatul trebuie să fie liniștit acum, va merge la EURO cu România, iar după aceea vom prelungi pe cinci ani înțelegerea.

De fapt, sunt două echipe interesate de jucător și ambele au spus că vor trimite oferte concrete după ce se deschide perioada de mercato (n.r.- după 1 iulie). Este vorba despre o echipă din Germania și una din Franța”, a declarat Neluțu Varga.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General