Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateAlertă în Rîpa: Intreruperea Furnizării de Apă pentru Înlocuirea Conducerii de Oțel

Alertă în Rîpa: Intreruperea Furnizării de Apă pentru Înlocuirea Conducerii de Oțel

Alertă în Rîpa: Intreruperea Furnizării de Apă pentru Înlocuirea Conducerii de Oțel

Locuitorii din Rîpa sunt avertizați cu privire la o importantă întrerupere a serviciului de alimentare cu apă planificată pentru data de 08.07.2024. Compania APAREGIO GORJ SA – CED Motru anunță că vor fi afectați în intervalul orar 07.00-20.00 din cauza înlocuirii unei conducte din oțel uzată în zona Cămin Lupoaia.

Reprezentanții companiei au emis un avertisment că apa potabilă ar putea suferi modificări ale proprietăților chimice și schimbări de culoare în urma intervenției planificate. Din acest motiv, se recomandă tuturor locuitorilor din Rîpa să-și facă rezerve adiționale de apă atât pentru consumul casnic, cât și pentru animalele lor.

În timpul acestei operațiuni, APAREGIO GORJ SA – CED Motru va efectua lucrări de golire și spălare în presiune a conductelor de alimentare cu apă pentru a asigura calitatea și siguranța serviciului după finalizarea înlocuirii conductei vechi. Locuitorii din zonă sunt sfătuiți să fie pregătiți pentru eventualele perturbări temporare ale aprovizionării cu apă potabilă.

În încheiere, se recomandă ca toți consumatorii din Rîpa să fie atenți la actualizările și informațiile oficiale transmise de APAREGIO GORJ SA – CED Motru cu privire la această situație deosebită care afectează serviciul de alimentare cu apă în localitate.

Tags:

APAREGIO GORJ SA, CED Motru, Rîpa, alimentare cu apă, întrerupere apă
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General