Tuesday, April 16, 2024
HomeSportAlbion Rrahmani a revenit pe teren la Rapid după o accidentare groaznică

Albion Rrahmani a revenit pe teren la Rapid după o accidentare groaznică

Albion Rrahmani a revenit pe teren la Rapid după o accidentare groaznică

Albion Rrahmani, atacantul kosovar transferat la Rapid în această perioadă, a reușit să revină pe teren după o accidentare gravă suferită în toamna anului trecut. După o perioadă lungă de reabilitare, jucătorul în vârstă de 23 de ani a reușit să se întoarcă la antrenamente și a fost inclus în lotul echipei pentru meciurile viitoare.

Rrahmani, care a venit la Rapid în această iarnă, a declarat într-un interviu recent că a fost surprins de nivelul bun de joc din SuperLiga. El credea că va fi mai ușor să se adapteze, însă a realizat că fotbalul din România este fizic și greu.

De asemenea, atacantul a vorbit despre importanța prezenței compatrioților săi, Ermal Krasniqi și Florent Hasani, în echipă. Aceștia au ajutat la adaptarea lui Rrahmani și la integrarea sa rapidă în sistemul de joc al echipei.

Rrahmani a demonstrat în scurt timp că este un jucător de valoare pentru Rapid. În doar 10 meciuri, el a marcat 8 goluri și a oferit 2 pase decisive. Performanțele sale au atras atenția mai multor echipe, iar visul său este să joace pentru cel mai mare club din lume, Real Madrid.

Își dorește să continue evoluția sa și să atingă cele mai înalte culmi ale fotbalului. Cu sprijinul echipei și al fanilor, Rrahmani speră să obțină și mai mult în carieră și să-și îndeplinească visul de a juca la Real Madrid.

Albion Rrahmani visează să îmbrace tricoul lui Real Madrid

Revenirea lui Rrahmani pe teren a fost una spectaculoasă, iar performanțele sale au atras atenția mai multor echipe de top. Cu toate acestea, accidentarea suferită în meciul naționalei Kosovo l-a împiedicat să se transfere în iarna aceasta.

Cu toate acestea, jucătorul nu se descurajează și își estimează că, în viitor, va putea ajunge la o echipă la care să își arate adevăratul potențial și să devină mai bun. Visul său este să joace pentru Real Madrid și este hotărât să muncescă din greu pentru a-și transforma acest vis în realitate.

Deși este dezamăgit că nu a putut să se transfere în această iarnă, Albion Rrahmani speră ca în viitor să obțină oportunitatea de a evolua la un club de top și de a reprezenta cel mai mare club din lume pentru el, Real Madrid.

Kosovo e cea mai bună din grupă, mai bună decât România

Într-un alt subiect, Albion Rrahmani a vorbit și despre naționala Kosovo și despre meciurile viitoare din Liga Națiunilor împotriva României. El s-a arătat încrezător că echipa sa va reuși să se impună în grupă și să obțină rezultate bune în aceste partide.

Rrahmani a declarat că naționala Kosovo este cea mai bună din grupă și că au jucători de calitate care pot face diferența. El a reiterat că echipa sa este mai bună decât selecționata României și că va munci din greu pentru a obține victorii în cele două meciuri.

În final, Albion Rrahmani a subliniat faptul că este mândru să îl reprezinte pe Kosovo la nivel internațional și că speră ca echipa sa să continue să arate o joc bun în competițiile următoare.

Sursa: EZS.ro

TAGS:

Albion, Rrahmani, Rapid, SuperLiga, România, Real Madrid, Liga Națiunilor, Kosovo.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments