Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportAgentul Florin Manea pregătește un nou transfer senzațional în fotbalul internațional

Agentul Florin Manea pregătește un nou transfer senzațional în fotbalul internațional

Agentul Florin Manea pregătește un nou transfer senzațional în fotbalul internațional

Florin Manea, unul dintre cei mai cunoscuți impresari din fotbalul românesc, a dezvăluit informații inedite la o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. După ce a făcut transferul spectaculos al lui Radu Drăgușin la Tottenham, Manea susține că se află în discuții avansate pentru transferul unui alt talent de excepție, Ianis Dobrescu.

Un nou talent în peisajul fotbalistic internațional

Florin Manea a dezvăluit că Ianis Dobrescu, un tânăr atacant în vârstă de doar 16 ani, este viitorul “Radu Drăgușin” dintre jucătorii gestionati de el. “E vorba de Ianis Dobrescu. Un copil de la Deva. La Roma sau la Genoa îl duc. Suntem între ei. Avem o invitație de la Juventus să meargă să îl vadă și cei de acolo”, a spus Manea în emisiune.

Impresarul nu a ezitat să-l laude pe tânărul jucător, spunând că acesta are un potențial enorm: “Are potențial mare de tot. I-am zis și în glumă și în serios lui Radu că poate să îl depășească. Dar este important ca cei care sunt în jurul lui, părinții, familia, să înțeleagă, să facă drumul lui Radu”. Manea preferă însă să lase jucătorul să demonstreze pe teren și să nu se grăbească cu declarații premature.

Comparat cu legendarul Adrian Mutu

Ianis Dobrescu a stârnit deja interesul unor echipe importante din fotbalul european, mai ales după ce Manea l-a dus într-o vizită la AS Roma. “Seamănă cu Mutu ca stil, dar are stângul mai bun. E ambidextru, nu știi dacă e stângaci sau dreptaci. Au rămas uimiți și cei de la Roma. L-au întrebat care e piciorul de bază și a zis ‘oricare'”, a dezvăluit Manea.

Agentul crede cu tărie în viitorul luminos al tânărului atacant și susține că acesta ar putea debuta în Serie A încă din adolescență: “L-au pus să lucreze cu ambele picioare și e exact la fel. Acum e la Deva, de acolo e el. Tatăl lui are un club de fotbal și l-a antrenat până la vârsta asta. Eu l-am văzut o dată și am rămas impresionat. Acum că a ajuns la 16 ani am decis să îl duc în Italia. Din ianuarie ar putea să ajungă la AS Roma. Eu am un pariu și cred că în 2 ani poate să joace în Serie A”, a concluzionat Manea.

Florin Manea continuă să impresioneze cu jucătorii săi

Notă:

Acest articol a fost scris în completă conformitate cu ultimele tendințe din lumea SEO. Pentru mai multe știri despre transferuri și jucători de fotbal, vizitați EZSport.

TAGS: Florin Manea, Ianis Dobrescu, Radu Drăgușin, Tottenham, Roma, Genoa, Serie A

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments