Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateAdriana Bahmuțeanu și George Restivan - O Căsătorie Fericită în Ciuda Incertitudinilor

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan – O Căsătorie Fericită în Ciuda Incertitudinilor

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan – O Căsătorie Fericită în Ciuda Incertitudinilor

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă la începutul anului trecut. De atunci, aceștia au reușit să construiască o căsnicie solidă și armonioasă, atrăgând în admirația multora. Adriana, fostă prezentatoare TV, a făcut declarații emoționante despre relația sa cu soțul ei și despre bucuria pe care o simte în prezent.

Cu o sinceritate și deschidere remarcabile, Adriana a mărturisit pentru viva.ro: “În sfârșit am relația de cuplu pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. George este un tip cald și calm, ne înțelegem bine, ne completăm, băieții îl plac, ne sfătuim în toate privințele, nu fac o mișcare fără să vorbesc cu el mai întâi și e valabilă și reciprocă.”

De-a lungul timpului, ca orice cuplu, Adriana și George au avut și momente mai tensionate, dar au reușit mereu să găsească soluții pentru a readuce armonia în căsnicia lor. Bruneta a subliniat că discuțiile și certurile au fost constructiv, iar în nicio situație nu s-a ajuns la jigniri sau violențe. Cuplul a demonstrat maturitate și înțelegere, alegând întotdeauna să cedeze și să își asume partea lor de responsabilitate.

adriana bahmuteanu resetata de actualul sot dupa divortul de prigoana m am pregatit pentru asta am facut terapie76467400 Adriana Bahmuțeanu și George Restivan - O Căsătorie Fericită în Ciuda Incertitudinilor
adriana bahmuteanu si george Adriana Bahmuțeanu și George Restivan - O Căsătorie Fericită în Ciuda Incertitudinilor

“Ne-am și certat de câteva ori, dar cine nu se ceartă în relație minte, fiindcă nu există relație fără certuri. Însă ne-am certat constructiv și apoi ne-am împăcat și ne-a părut rău că ne-am aprins așa de tare. Dar nu au fost certuri cu jigniri și violențe, ci doar cu un ton mai ridicat. Amândoi am cedat, nu cred că a existat vreun moment în care unul dintre noi să o țină sus și tare că are dreptate”, a mai dezvăluit Adriana în cadrul interviului pentru viva.ro.

O Relație Solidă cu Respect și Fidelitate

Pentru ca relația lor să fie una de succes, Adriana și George au stabilit de la început câteva reguli clare și au respectat principiile pe care le-au definit. Cuplul a adoptat o abordare monogamă, bazată pe fidelitate și comunicare deschisă. Ei au stabilit că trebuie să își spună sincer ceea ce nu le place sau îi deranjează, să nu permită altor persoane să se implice în problema lor, să rezolve împreună orice conflict fără a se plânge la terți și să își respecte reciproc intimitatea și profesia.

Cu încredere în dragostea și respectul reciproc, Adriana și George au clarificat și importanța timpului liber petrecut separat, acordându-și astfel ocazia să se dezvolte individual. În plus, au convenit să se implice în creșterea și educarea copiilor lor, să își susțină deciziile și să accepte mici compromisuri atunci când este nevoie.

Căsnicia fericită dintre cei doi soți a reușit să reziste și să se consolideze datorită iubirii pe care o au unul pentru celălalt și respectului reciproc pe care îl arată în fiecare zi. Adriana a subliniat că a visat mereu la o relație de cuplu frumoasă și o familie mare, iar George a reușit să o convingă că este partenerul perfect datorită calităților sale și modului în care a depășit greutățile din trecut.

Adriana a declarat: “Din contră, dacă e să mă raportez la ceea ce a trăit el – i­-a murit soția când s-­a născut copilul – e clar că e o traumă majoră pe care a depășit­-o foarte greu, iar acum se bucură și el de viața de familie pe care și­-a dorit-­o și nu a avut-o.”

Continuarea unei Povești de Dragoste

Adriana și George demonstrează că iubirea și respectul sunt fundamentale pentru menținerea unei relații de lungă durată și că nimic nu poate sta în calea unei căsătorii fericite atunci când amândoi partenerii sunt dispuși să lucreze împreună pentru a depăși obstacolele.

Cuplul reprezintă un model pozitiv pentru toți cei care se confruntă cu provocări în viața de cuplu sau caută echilibrul în relația lor. Experiența lor demonstrează că o comunicare deschisă și sinceră, compasiunea și înțelegerea reciprocă sunt cheia unei căsnicii fericite și împlinite.

Adriana Bahmuțeanu, George Restivan, căsnicie, relație de cuplu, familie
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments