Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportAdrian Sălăgeanu, fostul rugbyst al lui Dinamo, a încetat din viață la...

Adrian Sălăgeanu, fostul rugbyst al lui Dinamo, a încetat din viață la vârsta de 56 de ani

Adrian Sălăgeanu, fostul rugbyst al lui Dinamo, a încetat din viață la vârsta de 56 de ani

Tristă veste în lumea sportului românesc, fostul rugbyst Adrian Sălăgeanu s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, după o lungă luptă cu boala. Anunțul a fost făcut de Clubul Sportiv Dinamo București care a transmis condoleanțe familiei și prietenilor.

Adrian Sălăgeanu a fost un jucător emblematic pentru Dinamo, evoluând la echipă toată cariera sa de rugbyst. Cunoscut pentru abilitățile sale de pilier și pentru prezența sa imponentă pe teren, Sălăgeanu a fost descris de foștii săi colegi, Cristi Hîldan și Ștefan Demci, ca un “uriaș blând”.

Pasiunea pentru rugby i-a fost insuflată înca din copilărie, iar Sălăgeanu și-a dedicat întreaga viață sportului. La Dinamo, a câștigat nu mai puțin de șapte titluri naționale, contribuind astfel la succesul echipei. Această loialitate față de club, pe care l-a reprezentat de la juniori la seniori, l-a făcut o figură respectată în cadrul comunității sportive.

Născut pe 1 iulie 1967, Adrian Sălăgeanu a avut onoarea de a juca și pentru echipa națională de rugby a României. Debutul său internațional a avut loc într-un meci împotriva Argentinei, pe 14 octombrie 1995. Performanțele sale au adus mândrie și onoare țării, iar el a fost un exemplu de angajament și dăruire pentru ceilalți jucători.

La încheierea carierei sportive, în anul 2002, Sălăgeanu a ales să urmeze o altă cale și să devină polițist. A rămas un om respectat și apreciat în cadrul Poliției Române, iar colegii săi îl descriu ca pe o persoană cu un suflet bun și care nu a supărat pe nimeni.

Tristețea provocată de pierderea lui Adrian Sălăgeanu se răspândește rapid în rândul comunității sportive. Colegii, prietenii și suporterii rugbyului își exprimă profundul regret și aduc un ultim omagiu acestei legende a sportului românesc.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments