Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportAdrian Mutu impresionează în debutul său la CFR Cluj

Adrian Mutu impresionează în debutul său la CFR Cluj

Adrian Mutu impresionează în debutul său la CFR Cluj

Adrian Mutu a început în forță mandatul său la CFR Cluj, obținând o victorie categorică în fața echipei FC Voluntari. Antrenorul și-a surprins adversarii prin deciziile tactice importante pe care le-a luat, schimbând sistemul de joc și titularizând un jucător experimentat, Ciprian Deac.

Adrian Mutu cucerește inimile fanilor după debutul său la CFR Cluj

Victoria clară a echipei CFR Cluj, scor 4-1, în etapa a 23-a din SuperLiga, a entuziasmat patronul Neluțu Varga. Acesta crede că aducerea lui Adrian Mutu a avut un impact pozitiv și că tehnicianul s-a impus rapid în vestiar.

“Sincer, mi-a plăcut meciul. În primul rând, a fost o schimbare în vestiar, atât la nivelul clubului, cât și la nivelul jucătorilor. Impactul a fost foarte bun și pozitiv. Nu vreau să comentez despre fostul antrenor, pentru că nu ar fi frumos din partea mea, dar singurul lucru care i-a lipsit a fost norocul. A avut ghinion.”

“Dar, în rest, nu pot să spun că nu am fost mulțumit, a fost serios. Din punct de vedere al impactului fotbalistic și al determinării pe teren, Mutu este net superior! Se vede că a transmis mesajul potrivit, băieții au înțeles. S-a văzut că a fost perceput exact cum trebuie să fie perceput un antrenor, cu filosofia lui de joc, cu tactica lui, cu seriozitate, cu angajament, cu devotament. Am fost foarte mulțumit, din acest punct de vedere”, a declarat Varga pentru playsport.ro.

Varga este încântat de victoria categorică a echipei

Patronul clujenilor a apreciat fotbalul ofensiv propus de Adrian Mutu și consideră că acest stil de joc este benefic și pentru jucători. “Vă dați seama că, în patru zile, a câștigat vestiarul pe loc. Și-a impus deja filosofia. Drept dovadă s-a văzut pe teren. Nu mai vedeai că parcă jucătorii intră fără vlagă sau n-au chef de joc sau n-au o filosofie clară.”

“Înainte se ducea mingea până în față și mai trebuiau goluri, dar, de multe ori, se rata la fazele de finalizare sau nu făceau ce trebuie. Eu cred că stilul lui Adi și schimbarea tacticii de joc au ajutat mult. Se vede că este mult mai benefic pentru noi, pentru stilul nostru și pentru rezultate.”

“Una e când ai victorie cu patru goluri marcate și altceva e când ai victorie cu un singur gol. Punctele sunt importante, dar important este și fenomenul fotbalistic, dacă este plăcut ochiului, dacă se joacă cu drag, nu se joacă numai pentru a-și lua banii, pentru a trece ziua”, a mai adăugat Neluțu Varga.

Săptămâna trecută, după ce a semnat contractul și a fost prezentat oficial, Adi Mutu a condus primul antrenament la CFR Cluj. Conform informațiilor de la FANATIK, înainte de a începe ședința de pregătire, noul antrenor a ținut un discurs de aproximativ 30 de minute în vestiar prin care i-a cucerit pe jucători.

În concluzie, debutul lui Adrian Mutu la CFR Cluj a fost unul de succes, cu o victorie categorică și o schimbare notabilă în jocul echipei. Impactul său s-a făcut deja simțit în vestiar, iar fanii clujeni sunt încântați de performanțele obținute sub comanda sa.

TAGS: Adrian Mutu, CFR Cluj, victorie categorică, fotbal ofensiv

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments