Tuesday, April 16, 2024
HomeSportAdrian Mititelu, în alertă înaintea derby-ului FC U Craiova - Dinamo

Adrian Mititelu, în alertă înaintea derby-ului FC U Craiova – Dinamo

Adrian Mititelu, în alertă înaintea derby-ului FC U Craiova – Dinamo

Înaintea derby-ului FC U Craiova – Dinamo, care va avea loc vineri, 2 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 24-a din SuperLiga, Adrian Mititelu, finanțatorul echipei din Bănie, pare să fie temător. Cu toate acestea, el este convins că echipa lui Zeljko Kopic va pune foarte multe probleme oltenilor. Cei de la FC U Craiova se află într-o criză de rezultate și caută să iasă din impas printr-o victorie împotriva penultimei clasate.

FC U Craiova nu se regăsește de la revenirea SuperLigii

De când SuperLiga a revenit din pauza de iarnă, FC U Craiova nu a arătat aceiași determinare și formă care i-au adus succes în prima parte a sezonului. Echipa antrenată de Giovanni Costantino a suferit două înfrângeri strânse, în fața Rapidului și a Farului Constanța, și se află doar pe locul 11 în clasament. Aceste rezultate slabe au stârnit furia lui Adrian Mititelu, care consideră că antrenorul ar trebui să-și dea demisia.

Înaintea duelului cu Dinamo, Mititelu este precaut în declarații, afirmând că nu vede echipa din Ștefan cel Mare retrogradată și că aceasta se va salva la finalul sezonului. Cu toate acestea, el recunoaște că Dinamo este o echipă grea și capabilă de rezultate bune, la fel ca FC U Craiova. Jucătorii dinamoviști ar putea folosi meciul contra oltenilor pentru a-și demonstra valoarea și pentru a obține puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

„În tur am avut noroc cu ei. Au pierdut meciuri pe nedrept”

În turul campionatului, FC U Craiova a reușit să învingă Dinamo cu scorul de 1-0, însă Adrian Mititelu recunoaște că echipa sa a avut noroc în acea partidă. El consideră că și Dinamo a pierdut meciuri pe nedrept până acum și că așteaptă un meci complicat în fața echipei din Ștefan cel Mare. În plus, absența unor jucători importanți precum Baeten, Chițu și van Durmen îi aduce o mare problemă antrenorului Costantino.

Pentru derby-ul cu Dinamo, FC U Craiova va trebui să găsească soluții de înlocuire pentru acești jucători suspendați sau accidentați. Absența lor poate influența în mod negativ prestația echipei din Bănie, întrucât aceștia sunt considerați piese importante în sistemul de joc al lui Costantino. Cu toate acestea, Mititelu speră că jucătorii care vor intra în teren își vor face treaba și vor obține o victorie importantă în fața celui mai mare rival.

Oltenii caută să iasă din criză cu o victorie împotriva penultimei clasate

SuperLiga și-a reluat desfășurarea după o scurtă pauză de iarnă și echipele se află în plină luptă pentru obținerea de puncte importante. FC U Craiova se regăsește într-o perioadă dificilă, cu rezultate slabe și o poziție destul de jos în clasament. Cu toate acestea, oltenii speră să iasă din această criză prin obținerea unei victorii împotriva penultimei clasate.

Echipa lui Zeljko Kopic are și ea propriile probleme, întrucât se află pe penultimul loc în clasament și a suferit înfrângeri strânse în primele etape ale anului. Derby-ul cu FC U Craiova ar putea fi momentul în care Dinamo își revine și începe să obțină rezultate bune în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

În concluzie, derby-ul FC U Craiova – Dinamo se anunță un meci interesant și dezechilibrat, deoarece ambele echipe se află într-o perioadă dificilă. Absențele de la FC U Craiova și dorința de revanșă a jucătorilor dinamoviști adaugă un plus de intrigă acestui duel. Toți fanii așteaptă un meci spectaculos și plin de emoție, în care cele două echipe vor da tot ce au mai bun pentru victorie.

TAGS: Adrian Mititelu, FC U Craiova, Dinamo, SuperLiga

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments