Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitateAdmiterea la Colegiul UMFST „George Emil Palade”, filiala Târnăveni

Admiterea la Colegiul UMFST „George Emil Palade”, filiala Târnăveni

Admiterea la Colegiul UMFST „George Emil Palade”, filiala Târnăveni

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a anunțat deschiderea a 112 locuri bugetate pentru anul școlar 2024-2025, la Colegiul UMFST „George Emil Palade”, filiala Târnăveni, pentru specializarea Asistent medical generalist, cu durata studiilor de 3 ani.

Procesul de admitere al candidaților se va desfășura prin intermediul unui concurs de dosare, iar perioada de înscriere este programată între 15-26 iulie. Înscrierea se va face exclusiv online pe platforma dedicată: https://admitere.umfst.ro/.

Rezultatele procesului de admitere vor fi făcute publice pe data de 29 iulie, iar calendarul complet al acestuia, împreună cu informațiile detaliate privind documentele necesare în procesul de înscriere, sunt disponibile pe site-ul oficial al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, la secțiunea Admitere 2024 (https://adminfo.umfst.ro/).

Informația a fost confirmată de reprezentanții instituției de învățământ și este supusă regulilor și procedurilor stabilite de universitate. Sursa foto: Facebook UMFST.

Articolul Admiterea la Colegiul UMFST „George Emil Palade”, filiala Târnăveni a fost inițial publicat pe Zi-de-zi.ro – Știri din Mureș, Știri Târgu Mureș – Liderul presei mureșene.

Taguri:

admitere, colegiu, UMFST, George Emil Palade, Târnăveni

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General