Friday, June 21, 2024
HomeActualitateAdelina Pestrițu și noua sa vilă de lux din București

Adelina Pestrițu și noua sa vilă de lux din București

Adelina Pestrițu și noua sa vilă de lux din București

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, locuiește împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, și cu fiica lor, Zenaida Maria, într-o superbă vilă de lux, situată în București. Casa a fost recent amenajată cu ajutorul unui designer de interior, oferindu-le celor trei toate confortul și eleganța de care au nevoie.

În urmă cu câțiva ani, Adelina Pestrițu locuia într-un apartament din București. Însă în 2020, vedeta și soțul ei au luat decizia de a se muta într-o casă. Au vândut apartamentul și au găsit vila mult visată, unde acum își petrec zilele.

  • Adelina Pestrițu și-a dorit o casă cu totul specială
  • Colaborare cu un designer de interior pentru amenajarea casei
  • Dormitor matrimonial spațios și elegant
  • Camera fetiței Adelinei Pestrițu, un loc de poveste
  • Bucătărie modernă și mobilată cu gust

Pe blogul personal, Adelina Pestrițu a povestit că a început colaborarea cu un designer pentru amenajarea casei. Ea și soțul ei au vrut ca totul să fie făcut cu profesionalism și să aibă o calitate superioară. Au implicat un arhitect, au făcut schițe și desene tehnice, au realizat proiecte în 3D și au colaborat cu echipe de muncitori pricepuți.

Vedeta a mărturisit că este pasionată de designul de interior, dar își recunoaște limitele și a decis să se bazeze pe experiența și priceperea unui specialist în domeniu. Un designer de interior a lucrat împreună cu Adelina și Virgil pentru a crea o locuință deosebită, care să se potrivească perfect gusturilor și nevoilor lor.

Casa Adelinei Pestrițu impresionează prin eleganță și rafinament. După indicațiile designerului de interior, casa a fost amenajată într-un stil modern și sofisticat. Livingul, spațiul central al casei, a fost decorat cu atenție la detalii, iar culorile predominante sunt movul și griul.

Dormitorul matrimonial al Adelinei Pestrițu este un sanctuar de liniște și frumusețe. Spațios și luminos, acesta a fost amenajat într-un stil elegant și confortabil. Vedeta împarte patul cu soțul ei într-o lenjerie de pat personalizată, în valoare de 8.000 de lei. Aceasta poartă inițialele lor și adaugă un plus de lux și exclusivitate.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că a visat mereu la o casă cu lucruri personalizate și detalii care fac diferența. Cu un dressing mare și bine organizat, vedeta își poate păstra hainele și accesoriile în funcție de preferinț

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General