Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportActrița faimoasă care trăia în mare mizerie și s-a îmbolnăvit grav

Actrița faimoasă care trăia în mare mizerie și s-a îmbolnăvit grav

Actrița faimoasă care trăia în mare mizerie și s-a îmbolnăvit grav

O celebră actriță de la Hollywood, cunoscută pentru frumusețea ei și pentru aparițiile glamuroase de pe covorul roșu, a avut parte de o viață total opusă în intimitatea casei ei. Tudorii de lux și bijuteriile strălucitoare erau doar de fațadă, în timp ce înăuntru, lucrurile erau cu totul diferite. Actrița în cauză este nimeni alta decât legendara Liz Taylor.

O viață dezordonată și probleme serioase de sănătate

În spatele strălucirii și faimei, Liz Taylor ducea o viață dezordonată, care avea să îi pună în pericol sănătatea. Aceasta avea dintotdeauna o slăbiciune pentru cadouri și accesorii, pe care le primea în mod constant de la partenerii ei. De asemenea, se înconjura de animale de companie, pe care le adora necondiționat. Însă, pasiunea ei pentru animale a ajuns să îi aducă mari neplăceri.

Condițiile din locuința sa erau dezolante. Numeroase animale trăiau cu actrița și dormeau în același pat cu ea. Excrescențele acestora erau peste tot în casă, dezordinând mediul și devenind un adevărat pericol pentru sănătatea lui Liz Taylor.

Ceea ce nu știau mulți oameni era că celebritatea adorată de masă suferise de o boală gravă, cauzată de mizeria în care trăia alături de animalele sale de companie. Aceasta fusese diagnosticată cu febră de Malta sau bluceloză, o boală comună la oameni și animale. Singura vină a actriței era că își adora prea mult animalele și era dispusă să trăiască în orice condiții alături de ele.

Unnamed Section

Un prieten apropiat al actriței, Truman Capote, a vizitat-o în acea perioadă și nu a putut să nu observe cât de mizerabilă era situația în interiorul casei. Cunoscut pentru franchețea sa, Capote a mărturisit că în apartament exista o aglomerare incredibilă de obiecte și că animalele nu erau deloc dresate.

În ciuda exigențelor și a condițiilor mai puțin favorabile, Liz Taylor a continuat să lupte și să se dezvolte în industria filmului. Cu toate acestea, starea ei de sănătate a fost mereu o problemă, care în cele din urmă a determinat-o să renunțe la proiectul Cleopatra, în care avea un rol important.

După o serie de probleme de sănătate și internări repetitive la spital, actrița a decedat în anul 2011, lăsând în urmă un moștenire impresionantă de filme și momente memorabile în istoria cinematografiei.

Mai mult despre Liz Taylor

Liz Taylor a fost o actriță și o femeie extrem de fascinantă și în ciuda problemelor sale de sănătate, a reușit să devină una dintre cele mai mari vedete ale secolului XX. A fost căsătorită de opt ori și a avut o carieră strălucitoare în lumea filmului. Filmografie sa include pelicule celebre, precum Suddenly, Last Summer și Butterfield 8.

Moștenirea ei rămâne vie în amintirea tuturor celor care au admirat-o și au fost fascinați de talentul său și de personalitatea sa carismatică. Liz Taylor a fost o legendă și va rămâne mereu o prezență strălucitoare pe marile ecrane.

Citiți despre alte celebrități pe site-ul nostru

Dacă ați apreciat acest articol și doriți să aflați mai multe despre alte celebrități, vă invităm să navigați pe pagina noastră web. Aici veți găsi o mulțime de articole interesante despre artiștii preferați și despre lumea fascinantă a vedetelor de la Hollywood și nu numai. Accesați următorul link pentru mai multe informații: Liz Taylor.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments