Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateActorul ucrainean Ruslan Hanumak părăsește Ucraina în timpul războiului și se stabilește...

Actorul ucrainean Ruslan Hanumak părăsește Ucraina în timpul războiului și se stabilește în SUA

Actorul ucrainean Ruslan Hanumak părăsește Ucraina în timpul războiului și se stabilește în SUA

Actorul ucrainean Ruslan Hanumak, în vârstă de 34 de ani, a părăsit neașteptat Ucraina și a plecat în Statele Unite în timpul războiului, ignorând legea marțială instituită în țară. Informația a fost confirmată de radiodifuzorul public TSN.

Hanumak a jucat un rol semnificativ în campania electorală din 2019 a președintelui Zelenski. El este cunoscut ca fiind coleg de platou cu actualul președinte Volodimir Zelenski și au lucrat împreună în grupul umoristic „Cartierul 95”. Hanumak a discutat despre motivele plecării sale, postând pe Instagram.

Actorul a explicat că principalul motiv al plecării sale în SUA este faptul că își dorește să fie alături de fiul său în vârstă de 6 ani, pe nume Artur. Un videoclip postat online îi arată pe cei doi în Los Angeles.

Despre modul în care a reușit să treacă granițele în pofida legii marțiale, Hanumak a ales să nu ofere detalii. Mai mult, el a lăsat de înțeles că intenționează să rămână în America pentru viitorul său.

Într-o declarație, Hanumak a spus că prioritare sunt relațiile cu fiul său și că este dispus să fie catalogat ca trădător pentru acest lucru. Fosta sa soție locuiește deja în SUA cu fiul lor Artur.

Ruslan Hanumak a făcut o declarație emoționantă, afirmând: „Nu te-am văzut de multe luni. În fiecare zi am retrăit acest moment. În fiecare noapte am vizualizat aceste cadre. Să te ridic deasupra mea… Lasă-mă să fiu trădător în ochii multora, dar fiul meu va crește alături de tatăl lui. Suntem din nou împreună!”

În februarie 2022, când invazia rusă a început, Hanumak se afla în continuare în SUA alături de soția sa, bloggerița Alina Șamanska, de la care ulterior a divorțat. Actorul s-a întors în Ucraina la începutul anului 2023.

Odată cu declanșarea războiului, Ucraina a intrat sub legea marțială, care interzice bărbaților cu vârste între 18 și 60 de ani să părăsească țara. Există însă excepții pentru cei cu dizabilități, cei care au trei sau mai mulți copii minori, șoferii care efectuează transporturi umanitare sau pentru armată, sportivii de performanță, precum și angajații din sectorul feroviar, maritim sau aviatic.

Presa rusă a sugerat că plecarea lui Hanumak ar fi putut fi facilitată de președintele Zelenski și de șeful biroului prezidențial, Andri Ermak.

TAGS: Actor, Ucraina, Ruslan Hanumak, SU

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General