Friday, May 24, 2024
HomeSportAccuWeather: Prognoza meteo pentru săptămâna 10-16 iulie 2021

AccuWeather: Prognoza meteo pentru săptămâna 10-16 iulie 2021

AccuWeather: Prognoza meteo pentru săptămâna 10-16 iulie 2021

Timpul va fi fluctuant în această săptămână, cu variații de temperatură și posibilitate de ploi în diferite regiuni ale țării. Iată ce ne rezervă vremea pentru perioada 10-16 iulie 2021.

Luni, 10 iulie:

 • In regiunile vestice și sud-vestice, temperaturile vor fi ridicate, cu maxime de până la 35 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar șansele de ploaie sunt minime.
 • În restul țării, se vor înregistra temperaturi mai moderate, în jurul valorii de 30 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, însă în sud-est și în zonele montane există posibilitatea de averse în timpul după-amiezii.

Marți, 11 iulie:

 • Temperaturile continuă să fie ridicate în vest și sud-vest, cu maxime de până la 36 de grade Celsius. Cerul va fi senin și ploile vor lipsi în continuare.
 • Situația rămâne similară în celelalte regiuni, cu temperaturi moderate și posibile averse în sud-est și zonele montane după-amiaza. Vântul va fi moderat în aceste zone.

Miercuri, 12 iulie:

 • Temperaturile vor scădea ușor în vest și sud-vest, ajungând la valori de până la 33 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, iar riscul de ploi este redus în întreaga țară.
 • În celelalte regiuni, temperaturile vor fi în continuare moderate, cuprinse între 27 și 30 de grade Celsius. Există posibilitatea unor averse în sud și la munte, însă cantitățile de precipitații vor fi mici.

Joi, 13 iulie:

 • Temperaturile se mențin constante în vest și sud-vest, cu maxime în jurul valorii de 33 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar riscul de ploi locale este scăzut.
 • În celelalte regiuni, valorile termice vor oscila între 26 și 29 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, dar în sud, sud-est și la munte este posibil să apară ploi de scurtă durată.

Vineri, 14 iulie:

 • In vest și sud-vest, temperaturile rămân constante, cu maxime în jurul valorii de 33 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar ploile vor lipsi în continuare.
 • În celelalte regiuni, valorile termice se mențin moderate, cuprinse între 25 și 28 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, cu posibilitatea unor averse în sud și estul țării.

Sâmbătă, 15 iulie:

 • În vest și sud-vest, temperaturile vor fi în continuare ridicate, cu maxime de până la 35 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar șansele de precipitații sunt minime.
 • Restul teritoriului va înregistra valori termice moderate, între 26 și 29 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, cu posibilitatea unor averse izolate în sud și est.

Duminică, 16 iulie:

 • Temperaturile se mențin ridicate în vest și sud-vest, cu maxime de până la 34 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar ploile vor fi absente.
 • In celelalte regiuni, valorile termice vor fi moderate, între 25 și 28 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, cu șanse de precipitații reduse.

Se recomandă ca persoanele să se protejeze de soare și să se hidrateze adecvat în zilele cu temperaturi ridicate. De asemenea, este important să se acorde atenție alertelor meteo și să se ia măsuri de precauție în cazul apariției ploilor sau furtunilor.

TAGS: prognoza meteo, vremea pe săptămâna viitoare, temperaturi ridicate, ploi, alerte meteo, soare

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments