Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateAccidente rutiere în Caransebeș și Sadova Veche: două persoane extrase dintre fiarele...

Accidente rutiere în Caransebeș și Sadova Veche: două persoane extrase dintre fiarele contorsionate

Accidente rutiere în Caransebeș și Sadova Veche: două persoane extrase dintre fiarele contorsionate

Rețeaua de urgență a intervenit prompt la două evenimente distincte în județ. Pompierii au extras cu migală un bărbat și o femeie din mașini avariate în două situații separate, una în Caransebeș și cealaltă în Sadova Veche.

“Din fericire, cele două victime au fost salvate și predate echipei de pe ambulanță, dar au suferit diverse traumatisme. Șoferul, conștient, și o victimă de sex feminin, în stare de semiconștiență, au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Caraș-Severin.

În paralel, pe Drumul European 70, un alt incident a avut loc în localitatea Sadova Veche, unde două autovehicule s-au ciocnit. Echipajele medicale SMURD și SAJ au evaluat starea a două persoane implicate, una fiind necesar să fie transportată la spital, dar conștientă și cooperantă.

“Intervenția a presupus mobilizarea a două echipe de pompieri din cadrul Detașamentului Caransebeș, inclusiv o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, alături de o ambulanță SAJ”, au detaliat reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Ambele evenimente vor fi investigare în detaliu de către poliția rutieră pentru a stabili circumstanțele exacte și cauzele care au condus la producerea accidentelor.

TAGS: Caransebeș Sadova Veche accident rutier ISU Caraș-Severin
Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General