Tuesday, April 16, 2024
HomeActualitateAccident tragic în Sibiu: Un bebeluș și doi adulți au decedat

Accident tragic în Sibiu: Un bebeluș și doi adulți au decedat

Accident tragic în Sibiu: Un bebeluș și doi adulți au decedat

Un accident grav a avut loc în Sibiu, la primele ore ale dimineții, lăsând în urmă trei victime fatale. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Sibiu, mașina în care se aflau cei trei ocupanți s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod de pe partea stângă a drumului.

Conform primelor rapoarte, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani a pierdut controlul într-o curbă periculoasă, lovind violent capul de pod. Impactul a fost devastator, iar mașina s-a răsturnat, având consecințe dramatice pentru cei trei pasageri.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineața, iar martorii au sunat imediat la serviciul de urgență pentru a cere ajutor. La fața locului au intervenit prompt trei echipaje SMURD, printre care unul cu un medic specializat. De asemenea, au fost mobilizate și două ambulanțe SAJ, în încercarea de a salva viețile victimelor.

Salvatorii au găsit mașina răsturnată și două dintre cele trei victime încarcerate înăuntru. Un bebeluș în vârstă de opt luni și o tânără de 17 ani erau captivi și aveau nevoie de intervenție imediată. Însă, din păcate, micuțul nu a supraviețuit, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de către medici.

Tânăra de 17 ani a fost cu greu extrasă din mașină, fiind conștientă, dar suferind multiple traumatisme. Ea a fost transportată de urgență la Centrul de Primiri Urgențe al spitalului de pediatrie din Sibiu, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Bărbatul de 29 de ani, care a fost proiectat în afara autoturismului în urma impactului, se afla și el în stare critică. Paramedicii au început manevrele de resuscitare imediat, dar din păcate, starea lui s-a înrăutățit rapid și a fost declarat decedat.

Autoritățile din Sibiu efectuează acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. Se presupune că viteza excesivă și neatenția la volan ar fi contribuit la producerea tragediei. De asemenea, expertiza medico-legală va fi efectuată pentru a confirma sau infirma prezumțiile inițiale.

Este important ca toți șoferii să fie conștienți de riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație și limitele de viteză impuse. Această tragedie ne reamintește din nou că siguranța rutieră este o prioritate și că responsabilitatea fiecăruia dintre noi poate preveni astfel de accidente.

În încheiere, suntem alături de familiile celor trei victime și le transmitem sincere condoleanțe. Sperăm ca această tragedie să fie un semnal de alarmă pentru toți participanții la trafic și să conducă la o creștere a conștientizării în privința respectării regulilor de circulație și a priorității siguranței pe drumurile noastre.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments