Sunday, April 21, 2024
HomeSportAccident tragic în Copșa Mică: Un tânăr și un bebeluș au pierit...

Accident tragic în Copșa Mică: Un tânăr și un bebeluș au pierit într-un teribil accident rutier

Accident tragic în Copșa Mică: Un tânăr și un bebeluș au pierit într-un teribil accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs astăzi pe DN 14, la ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș, soldându-se cu pierderi de vieți nevinovate. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea Șeica Mare, a pierdut controlul mașinii și s-a lovit violent de un cap de pod.

În urma impactului devastator, șoferul și un bebeluș de doar 8 luni și-au pierdut viața, în timp ce o tânără de 17 ani din Copșa Mică a suferit răni grave și a fost transportată de urgență la spital. Potrivit rapoartelor, tânăra și bebelușul au fost găsiți încarcerați în mașină, în timp ce șoferul a fost proiectat în afara autovehiculului în urma impactului violent.

Din păcate, eforturile de resuscitare ale echipajului medical nu au reușit să salveze viața micuțului, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia. Tânăra de 17 ani, deși a fost scoasă conștientă din mașină, a suferit multiple traumatisme și se află în stare gravă.

Autoritățile au lansat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii tragediei și vor fi efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accident grav pe Șoseaua Antiaeriană din București

Greul din trafic nu încetează să ne alarmeze, iar astăzi un alt accident grav a șocat Bucureștiul. Un tânăr de numai 18 ani și-a pierdut viața pe Șoseaua Antiaeriană, după ce a pierdut controlul mașinii și s-a izbit violent de un stâlp.

Martorii oculari au declarat că șoferul, care se afla la volanul mașinii de doar trei săptămâni, circula cu viteză excesivă înainte de producerea accidentului. Conducătorul auto nu a reușit să frâneze la timp și a lovit necontrolat stâlpul de pe marginea șoselei, provocând distrugerea autovehiculului.

Tânărul a fost găsit decedat la fața locului, iar poliția a demarat o investigație pentru a determina cu exactitate circumstanțele producerii tragediei. Cercetările au relevat că mașina era echipată cu anvelope de vară, care nu se potriveau condițiilor meteo actuale.

În urma acestui accident grav, circulația pe Șoseaua Antiaeriană a fost blocată pentru mai multe ore în direcția calea 13 Septembrie, pentru ca autoritățile să poată finaliza procesul de cercetare a accidentului. Conform expertizelor preliminare, viteza excesivă și o manevră imprudentă de evitare a unei alte mașini ar fi fost principalele cauze ale producerii accidentului.

TAGS: accident, tragedie, accident rutier, pierderi de vieți, investigații, șofer, șosea
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments