Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeActualitateAccident TERIBIL în județul Bacău, provocat de un șofer inconștient: avea cauciucuri...

Accident TERIBIL în județul Bacău, provocat de un șofer inconștient: avea cauciucuri de vară la mașină. 6 persoane au fost rănite, 2 copii au decedat

Tragedie pe Drumul European 85 în judeţul Bacău, unde un accident rutier a avut loc marți și a implicat 8 persoane, inclusiv patru copii. Incidentul a mobilizat de urgență mai multe echipaje medicale și poliție la fața locului. Din păcate, doi dintre copii se aflau în stop cardiorespirator și, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, nu au putut fi salvați.

Instituția Salvatorilor de Urgență Bacău (ISU Bacău) a transmis că atunci când forțele de intervenție au ajuns la locul accidentului, doi minori erau în stop cardiorespirator. Cu toate eforturile depuse de echipajele medicale, decesul acestora a fost confirmat.

Conform sursei citate, celelalte șase victime implicate în accident sunt conștiente, dar prezintă multiple traumatisme. Pentru a li se acorda asistența medicală necesară, acestea au fost preluate de ambulanțele Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) și Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și transportate de urgență la spital.

Incidentul s-a petrecut în comuna Răcăciuni, iar serviciile de intervenție ale pompierilor băcăuani au fost solicitate imediat după ce a fost primit un apel de urgență care anunța producerea unui accident rutier. La fața locului, au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță TIM, o ambulanță pentru transportul victimelor multiple și trei ambulanțe SAJ, pentru a face față situației.

Autoritățile continuă să ancheteze cauzele exacte ale accidentului, precum și circumstanțele în care s-a produs. Este important ca toate măsurile să fie luate pentru a preveni astfel de tragedii și pentru a asigura siguranța pe drumurile publice.

TAGS: accident rutier, județul Bacău, tragodie, ISU Bacău, poliție, echipaj medical, SMURD, SAJ, ambulanță, pompieri, tragice accidente rutiere, siguranță rutieră

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments