Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateAccident rutier șocant în Sărmășel - Victima de cod galben, transportată de...

Accident rutier șocant în Sărmășel – Victima de cod galben, transportată de urgență la spital

Accident rutier șocant în Sărmășel – Victima de cod galben, transportată de urgență la spital

Într-un eveniment tragic, pompierii militari de la Secția Sărmașu au fost chemați să intervină într-un accident rutier ce a avut loc pe DJ151, în localitatea Sărmășel. O situație de urgență care a declanșat panică și alertă în zonă.

Echipajele de intervenție au sosit rapid la fața locului cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD pentru a asigura măsurile PSI necesare și pentru a acorda primul ajutor celor implicați. Accidentul a implicat două autoturisme, iar consecințele au fost grave.

Un accident soldat cu o victimă de cod galben, care a fost transportată de urgență la CPU Sărmașu pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare. Circulația a fost blocată complet pe ambele sensuri, creând aglomerație și neajunsuri pentru șoferii aflați în trafic.

Autoritățile competente au luat imediat măsuri specifice pentru prevenirea unor posibile incendii și pentru a gestiona situația de criză în mod eficient. O zi neagră pentru comunitatea din Sărmășel, care se confruntă acum cu consecințele dramatice ale acestui accident rutier cu impact devastator.

(Sursă foto: zi-de-zi.ro)

Accident rutier, Sărmășel, victima de cod galben, transportată de urgență la spital, Secția Sărmașu

TAGS: Accident rutier, Sărmășel, victima de cod galben, transportată de urgență la spital, Secția Sărmașu
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General